Sport

Echipa de futsal joacă luni la Cluj Napoca

Dan Chiriac
7 nov 2013 450 vizualizări
Partida va începe la orele 17.30 şi va avea loc în Sala Sporturilor “Horia Demian”

Echipa de futsal Progresul Focşani va încerca să obţină prima victorie în campionat după mai bine de o lună, luni, în deplasare, la Cluj Napoca. Avand ghinionul de a juca în ultimele patru etape cu cele trei candidate la titlu, FC Odorhei, City’us Tg. Mureş şi Autobergamo Fiat Deva, dar şi cu vicecampioana naţională Spicom Sf. Gheorghe, focşănenii au acumulat un singur punct. Antrenorii echipei cred că a venit momentul pentru ca jucătorii să se mobilizeze şi să facă un meci bun, în urma căruia să obţină o nouă victorie în campionat. Formaţia pregătită de Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş porneşte favorită în faţa unei echipe care a început greu campionatul şi nu a caştigat nici un punct în campionat. Clujenii au zero puncte şi un golaveraj de minus 40. “Sper ca jucătorii să aibă atitudinea şi determinarea din partida cu Spicom. Nu vreau să repetăm meciul de la Tg. Secuiesc şi să cedăm iar puncte în faţa echipelor din subsolul clasamentului. Clujenii au zero puncte, dar cred că ne aşteaptă un meci foarte greu. Dacă nu ne vom concentra la meci, riscăm să fim prima echipă care cedează puncte în faţa clujenilor”, a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Gazdele au hotărat să programeze jocul pentru luni, cu începere de la orele 17.30. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-i delege pentru acest joc pe arbitri Ovidiu curta – Tg. Mureş şi Eduard kovacs – Deva. Arbitru de rezervă este Sorin Muntean- Tg, Mureş, iar observator – Ion Săvulea – Tg. Jiu. Pentru jocul de la Tg. Secuiesc, cei doi antrenori au la dispoziţie următorul lot: Borş, B. Sava – Popa, Stanciu, S. Sava, Burcăcel, Dumitriu, Ungureanu, Sandu, Ilaş, Boghiu, Bîra. În acest moment, Progresul Focşani se află pe locul şapte, în clasament, cu şapte, în timp ce formaţia din Cluj se situează pe ultima poziţie, cu zero puncte. Focşănenii au însă şi un meci mai puţin disputat şi au minus doi în clasamentul adevărului. Pană la finalul turului, focşănenii mai au de disputat două partide importante. Mai întai, vor întalni la Focşani, la Sala Polivalentă, pe CSMS Iaşi, urmand ca în ultima etapă a turului, Progresul să se deplaseze la Galaţi pentru partida cu United Galaţi. Cu şapte puncte din aceste meciuri, focşănenii pot spera la o poziţie în prima parte a ierarhiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.