Sport

Vicecampioana Romaniei la minifotbal joacă un amical la Focşani

Dan Chiriac
4 nov 2013 744 vizualizări
Partida Voinţa Deep Serv-Oz Er Golden Bacău, se joacă vineri la baza Energo sport u Teomax a produs surpriza ultimei etape derulată la liga de minifotbal duminică

Vineri, 8 noiembrie, de la ora 19, la baza sportivă EnergoSport, iubitorii minifotbalului vor vedea la lucru într-o partidă amicală, vicecampioana naţională la minifotbal, formaţia băcăuană Oz-Er Golden, într-un meci cu campioana en-titre a Ligii de minifotbal Vrancea, Voinţa Deep Serv. Formaţia din Bacău a reuşit această performanţă la turneul final desfăşurat în această vară la Hunedoara, unde s-au întalnit cele mai bune 20 de echipe de minifotbal din Romania, într-o finală pierdută cu Juventus Sibiu (0-2). Patronul echipei este un cetăţean turc, Ozcan Aksoy, stabilit la Roman. În componenţa formaţiei se află şi doi campioni europeni, portarul Gabriel Coşa şi atacantul Sorin Ghiuş. Cei doi sunt componenţi ai echipei naţionale de minifotbal a Romaniei ce a caştigat titlul la recentul miniEURO 2013 desfăşurat în Grecia, pe insula Creta. Intrarea la meci va fi liberă.

Teomax produce surpriza

Etapa a-XIV-a din cadrul campionatului de minifotbal pentru amatori a consemnat jocuri echilibrate în toate cele opt partide ale rundei. Cele două remize dar şi victoriile la un gol diferenţă au făcut ca finalul jocurilor să fie urmărite cu interes şi emoţii de spectatorii prezenţi la minifotbal. Cu trei etape înainte de final, situaţia echipelor calificate în play-off este clară în privinţa primelor şapte clasate. G.S.Mobile, Dedeman şi Jess Caffe sunt echipele care se luptă pentru ultimul loc care asigură prezenţa în faza superioară a competiţiei. Teomax a produs surpriza după victoria cu 2-1 asupra echipei Dr.Gsm&Global Proiect. Antrenorul Ionică Serea este la prima înfrangere pe banca doctorilor într-un joc în care Ionuţ Parlac şi portarul Marian Carasel au fost eroii partidei. În derby-ul etapei s-au întalnit ocupantele locurilor 2 şi 4. Sanorom a învins Flux Cafe cu 2-1 şi profitand de înfrangerea doctorilor, are şanse reale să termine pe poziţia secundă în Ligă. În celelalte jocuri ale etapei, PromoStore a trecut de G.S.Mobile şi a scăpat de emoţiile calificării. Dedeman a caştigat greu cu Car Media (2-1), golul victoriei reuşit de Ciprian Ţîrlea venind la ultima fază a jocului. F.C Pantzer acumulează un punct important pentru play-out în jocul cu 22 Grade, iar Voinţa Deep Serv a rămas lider incontestabil (5-2 cu Jess Caffe), cu maximul de puncte.

Rezultatele şi marcatorii etapei:

G.S.Mobile - PromoStore 5-7 (1-3) Au marcat Teodor Paraschiv 3g, Sorin Mîndrescu, Ionuţ Moharţă respectiv Ciprian Dumitriu 4g, Răzvan Sava, Cosmin Bîrsan, Richard Argeşeanu.

Dedeman - Sporting Car Media 2-1 (1-0) Au marcat Ciprian Goia, Ciprian Ţîrlea, respectiv Alexandru Barbu.

Fabrica de imagine - Amicii Urecheşti 5-3 (1-1) Au marcat Ionel Bărăgan 3g, Fănel Lazăr 2g respectiv Alex Vrabie, Costel Ionaşcu 2g.

Total Solutions - Altdorf Tehnik 3-3 (1-2) Au marcat Radu Botezan 2g,Toma Nistrapau respectiv Marius Voicu 2g, Ionel Niţă.

F.C. Pantzer - 22 Grade 3-3 (3-1) Au marcat Gheorghe Popa 3g respectiv Cezar Chiriţă 2g,Cosmin Petrea.

Voinţa Deep Serv - Jess Caffe 5-2 (4-2) Au marcat Emilian Chivu 2g, Viorel Crăciun, Răzvan Crăciun, Adrian Mocanu respectiv Ionuţ Galavan, Lucian Moisii.

Sanorom - Flux Cafe  2-1 (2-0) Au marcat Marian Covaci, Adrian Oltianu respectiv Valentin Toader.

Dr.Gsm&Global Proiect - Teomax  1-2 (0-0) Au marcat Cătălin Ciobotaru respectiv Ionuţ Parlac 2g

*Sordi di Cristo a stat.

Etapa viitoare,a-XV-a,programează jocurile :
Vineri 8 noiembrie :
ora 17  Altdorf Tehnik - Sordi di Cristo
ora 18  Amicii - Total Solutions
ora 20  Flux Cafe - G.S.Mobile
Duminica 10 noiembrie :
ora 15  Sporting Car Media - FC Pantzer
ora 16  22 Grade – Voinţa Deep Serv
ora 17  PromoStore - Dr.Gsm&Global Proiect
ora 18  Teomax - Dedeman
ora 19  Jess Caffe - Fabrica de imagine
* Sanorom stă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.