Sport

Selecţionata Vrancei, cu un pas în semifinalele Cupei Regiunilor

Dan Chiriac
31 oct 2013 1379 vizualizări
După victoria cu 5-2 de la Tulcea, vrancenii au nevoie de un succes la limită în meciul retur pentru a merge în penultimul act al competiţiei

Reprezentativa judeţului Vrancea este cu un pas în semifinalele Cupei Regiunilor la fotbal după rezultatul de egalitate obţinut în deplasare, cu Prahova. În clasamentul grupei a doua, Prahova conduce cu 7 puncte, urmată de Vrancea cu 4 puncte şi Tulcea 0 puncte. Primele două clasate urmează să joace pe teren propriu cu Tulcea, o echipă ieşită din ecuaţia calificării. În aceste condiţii, Vrancea are nevoie doar de o victorie, la orice scor, cu selecţionata din Tulcea, pentru a merge în semifinale. În acest caz, vrancenii ar merge în semifinale cu şapte puncte, ca fiind cel mai bun loc doi din cele trei grupe ale competiţiei. Locul doi din prima grupă nu poate depăşi selecţionata Vrancei, în cazul în care aceasta învinge Tulcea. În acest moment, Braşovul are 7 puncte (golavaraj 5-2), iar Doljul şase puncte (golaveraj 6-5). Cele două se vor întalni în meci direct şi indiferent de rezultat, una dintre selecţionate va rămane cu maxim şapte puncte şi golevaraj de plus doi. Selecţionata vranceană va avea şapte puncte şi golaveraj plus doi, urmănd să-şi îmbunătăţească golaverajul în meciul cu Tulcea. În seria a treia, ocupanta locului doi, selecţionata Maramureş nu poate acumula mai mult de şase puncte, după ce a pierdut ambele partide jucate cu Alba. Miercuri, selecţionata a jucat pe stadionul “Viorel Mateianu” din Boldeşti, în compania echipei locale din judeţul Prahova. Scorul final, 0-0, poate ajuta ambele echipe să ajungă în semifinalele competiţiei, care vor avea loc la Buftea sau Mogoşoaia. Selecţionata Vrancei va susţine ultimul meci din grupe miercurea viitoare, pe stadionul “Milcovul”, de la orele 14.00. Adversara vrancenilor va fi selecţionata Tulcei. În cazul unui succes, Vrancea poate ajunge în semifinalele competiţiei, acolo unde se califică şi ocupanta celui mai bun loc doi din cele trei grupe a Cupei Regiunilor. În acest caz, în semifinale se vor califica selecţionatele Prahova, Alba, Vrancea şi învingătoarea partidei Braşov-Dolj, gazdele avand şi varianta unui meci egal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.