Sport

O pot lua de la capăt!

Dan Chiriac
31 oct 2013 401 vizualizări
Progresul Focşani - Spicom SF. Gheorghe, azi, orele 16.00, în liga întai de futsal, la Sala Polivalentă

Echipa de futsal va încerca azi să-şi spele toate păcatele din ultimele patru etape şi să schimbe impresia negativă lăsată după ultimele evoluţii. Misiunea focşănenilor nu va fi însă deloc uşoară, adversară urmand a fi Spicom Sf. Gheorghe, nimeni alta decat vicecampioana din ediţia 2012/2013. Focşănenii vin după patru etape slabe, în care au pierdut toate partidele şi au încasat 34 de goluri. Jucătorii sunt însă hotăraţi să strangă randurile şi să încerce să salveze situaţia. Din păcate, antrenorii formaţiei nu se vor putea baza pe serviciile lui Florin Stanciu, suspendat după cartonaşul roşu primit etapa trecută, în deplasare, la Tg. Secuiesc. Progresul se va baza la meciul de azi pe următorii jucători: Borş, B. Sava – Popa, S. Sava, Burcăcel, Dumitriu, Ungureanu, Sandu, Ilaş, Boghiu, Bîra. Partida de azi va fi condusă de o brigadă gălăţeană formată din Sebastian Capţan şi Doru Balmuş. Arbitru de rezervă este Ionel Boharu – Bucureşti, iar observator federal Floarea Frusin – Bucureşti. În acest moment, Progresul Focşani se află pe locul şapte în clasament, cu şase puncte. Intrarea la meciul de azi este liberă. Conducerea echipei de futsal speră ca microbiştii să fie aproape de favoriţi şi la greu. Din păcate situaţia în sport se poate schimba radical în doar cateva săptămani. După primele două etape de campionat, focşănenii erau pe podium şi se părea că va urma un nou sezon bun, la fel cum au fost şi în ultimii patru ani. A fost nevoie de un program defavorabil şi în doar cateva săptămani, iar tot ce s-a construit parcă s-a năruit. Este nevoie mai mult ca oricand ca echipa să strangă randurile şi să o ia de la capăt! (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.