Sport

Doctor GSM a caştigat derby-ul etapei la liga de minifotbal

Dan Chiriac
28 oct 2013 1398 vizualizări
Echipa pregătită de Ionică Serea s-a impus pe final în faţa celor de la 22 Grade u Voinţa Deep Serv a avut emoţii în partida cu Altdorf

Pe o vreme ideală pentru disputarea jocurilor de minifotbal în acest sfarşit de octombrie, campionatul de minifotbal pentru amatori s-a aflat în faţa etapei a-XII-a. Podiumul campionatului a rămas neschimbat,. Voinţa a caştigat cu motorul la “relanti” jocul cu Altdorf Tehnik, chiar daca pe final oaspeţii" au avut şansa egalării. Sanorom a surclasat ultima clasată, Sordi di Cristo, iar Dr.Gsm&Global Proiect a învins eterna rivală, 22 Grade (fosta Times sau Ichi) cu 4-1 într-un derby de tradiţie al minifotbaliştilor. Cel mai antrenant joc al etapei a fost înntalnirea Jess Caffe-Dedeman 3-2. Ambele echipe se află în lupta directă pentru play-off . Jess Caffe este formaţia “italiană” din campionatul local, avand ca stil de joc celebrul "catenaccio". Cu un program favorabil în ultimele 5 etape rămase, aceasta are şanse reale de calificare în faza superioară a competiţiei. G.S.Mobile a pierdut un joc de 6 puncte cu Teomax şi a coborat pe locul 8. Distanţa de 4 puncte faţă de Jess Caffe şi Dedeman nu pare suficientă pentru îndeplinirea obiectivului, telefoniştii avand pe final un program infernal, întalnind două echipe de pe podium, Sanorom şi marea rivală Dr.Gsm&Global Proiect. Ultimele 5 etape rămase din acest tur de campionat vor consemna echipele care vor participa în primavară în play-off (locurile 1-8), dar şi punctele cu care acestea vor pleca în faza superioară a competiţiei.

Rezultatele şi marcatorii etapei :

Sordi di Cristo - Sanorom 0-13 (0-4) Au marcat Cosmin Milea 4g, Andrei Ciornei 3g, Vali Ioniţă 2g, Marian Covaci 2g, Maricel Corozanu, Marius Repede.

G.S.Mobile - Teomax 5-8 (3-3) Au marcat Teo Paraschiv 3g, Ionuţ Mohîrţă, Ionuţ Nistor respectiv Vali Bălosu 3g, Valentin Marcu 2g, Mădălin Ichim, Gabriel Cozma, George Bogzeanu.

F.C.Pantzer - Dinamo Tataranu 3-0 * neprezentare. Ca urmare a celor trei neprezentări, echipa Dinamo a fost exclusă din competiţie şi a fost înlocuită cu formaţia Amicii.

Voinţa Deep Serv - Altdorf Tehnik 5-4 (3-2) Au marcat Răzvan Crăciun 2g, Viorel Crăciun 2, Claudiu Mihai respectiv Marius Voicu 2g, Ionel Niţă, Marius Petrea.

Total Solutions - Flux Cafe 0-5 (0-2) Au marcat Marius Suvac, Adrian Chivu, Vali Toader, Răzvan Ţibrea, Iulian Popoiu.

Dedeman - Jess Caffe 2-3 (0-2) Au marcat Ionuţ Socol, Ciprian Goia respectiv Mircea Creţu,Vasile Voicu, Lucian Moisii.

Dr.Gsm&Global Proiect - 22 Grade 4-1 (0-0) Au marcat Ionuţ Manu 2g (1-7m), Ionuţ Olaru, Liviu Nechifor respectiv Daniel Creţu.

Promostore - Sporting Car Media 5-3 (3-1) Au marcat Ciprian Dumitriu 2g, Florin Nistor, Cosmin Bîrsan, Ionuţ Panaite respectiv Mihai Chiriţă 3g.
*  Fabrica de imagine a stat.

Etapa viitoare, a-XIII-a,s e va desfăşura după următorul program :

Marţi 29 octombrie :
ora 17  Altdorf Tehnik - Fabrica de imagine
ora 18  FC Pantzer - Jess Caffe
ora 19  G.S. Mobile - Sanorom
ora 20  Amicii – Voinţa Deep Serv

Miercuri,30 octombrie :
ora 17  Flux Caffe - Sordi di Cristo
ora 18  Sporting Car Media - Dr.Gsm&Global Proiect
ora 19  PromoStore - Teomax
ora 20  22 Grade - Dedeman
* Total Solutions va sta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.