Sport

Rusescu a făcut botezul în "La Liga"

Ziarul de Vrancea
27 oct 2013 519 vizualizări
Deşi a jucat puţine minute pentru Sevilla, Raul al nostru a fost ovaţionat de spectatori şi lăudat de antrenor

Atacantul Raul Rusescu a debutat la FC Sevilla în campionatul Spaniei, el intrand pe teren în minutul 84 al meciului caştigat, scor 2-1, cu formaţia Osasuna, în etapa a zecea a campionatului Spaniei. Pentru FC Sevilla au marcat Rakitici ('55) şi Jairo ('75), iar pentru Osasuna a înscris Riera ('87).  Rusescu a fost ovaţionat de public, duminică, la meciul cu Osasuna Pamplona, la care a debutat în campionatul Spaniei, informează eldesmarque.com. "Rusescu a primit ovaţii la scenă deschisă atunci cand a intrat pe teren, pentru a disputa primele sale minute în campionatul spaniol. Romanul a fost primit cu căldură şi drag de fanii FC Sevilla, la prima sa apariţie în campionat", notează sursa citată.
Muchodeporte.com scrie că intrarea pe teren a lui Raul Rusescu a fost "curioasă". "Suporterii l-au primit cu aplauze furtunoase dificil de interpretat. Părea că intră pe teren Kanouté sau Luis Fabiano. Ori a fost în bătaie de joc, ori fanii cred cu adevărat în acest jucător şi îşi doreau să îl vadă. Sau pur şi simplu şi-au arătat susţinerea. Sau cate puţin din toate aceste variante. Apoi, pe teren, romanul nu s-a mişcat rău. A şutat de două ori şi a fost activ per total", menţionează site-ul spaniol. Tehnicianul Unai Emery l-a lăudat pe Rusescu. "Cu două varfuri de atac aveam mai multe opţiuni. Raul Rusescu a muncit mult pentru a-şi arăta capacitatea pe teren. Atacanţii noştri oferă lucruri diferite. Rusescu are o capacitate enormă de finalizare", a spus Emery.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.