Sport

Jariştea şi Panciu se bat pentru primul loc în Superligă

Dan Chiriac
25 oct 2013 720 vizualizări
Partidele de azi vor începe la orele 16.00 u pe stadionul “Milcovul”, microbiştii din Focşani au ocazia să vadă azi un meci de liga a cincea, între Unirea şi Şoimii Mirceşti

Azi vor avea loc partidele etapei a opta a Superligii Vrancei la fotbal. Derby-ul campionatului, partida dintre Selena Jariştea şi Young Stars Panciu, va stabili în mare măsură campioana de toamnă. Cele două echipe se află pe primele două poziţii în clasament, păncenii avand un punct avans. Selena Jariştea a pierdut un singur meci în şapte etape, 0-4 cu Euroamnia Dumbrăveni, chiar în runda de debut. În schimb, YS Panciu are un punct mai mult, singurul semieşec înregistrandu-l pe teren propriu, în partida cu Energia Vulturu, scor 1-1. Se vor afla pe teren azi mulţi dintre foştii jucători care au evoluat ani la rand în liga a treia. Gazdele îi vor avea pe teren, cel mai probabil, pe Ivanciu – Săpunaru, V. Crăciun, Gurguiatu, Cl. Mihai – S. Popa, R. Stan, Dumitriu, Stanciu – S. Sava, Negoiţă. Păncenii, pregătiţi de Daniel Bolocan, ar putea începe meciul de azi cu următoarea formaţie: Burdujel – Ciornei, Parlac, Beşa, Voinea - Cioran, Gălăţeanu, Bîra, Corbea – Lechea, Covaci. După cum se observă, Panciu are linia de fund şi cea de mijloc formată exclusiv din jucătorii care au evoluat şi în liga a treia pentru această formaţie. Partida va fi arbitrată de doi arbitri divizionari Mihai Gică şi Ionuţ Paraschiv, iar al doilea asistent este Dorinel Meiroşu. Observatorul partidei va fi Vasile Burgă. La derby-ul etapei sunt aşteptaţi mulţi iubitori ai fotbalului, mai ales că evenimentul coincide şi cu zilele comunei Jariştea. Ambele formaţii nu au ascuns că au ca obiectiv în acest an caştigarea campionatului şi, în funcţie de posibilităţile financiare, promovarea în liga a treia. Restul etapei se va disputa tot cu începere de la orele 16.00. De la orele 14.30 au loc partidele din cadrul campionatului de juniori A1. Programul meciurilor este următorul: AS Suraia – AS Cîmpineanca, Victoria Golgoanu – Euromania Dumbrăveni, Selena Jariştea - YS Panciu, Unirea Ţifeşti – FC Mărăşeşti- se joacă duminică la orele 11.00, pe stadionul din Jariştea, Victoria Gugeşti - Voinţa Cîrligele, Energia Vulturu - Voinţa Odobeşti.
Fotbal pe Milcovul, azi, orele 16.00
Azi şi maine sunt programate partidele din cadrul etapei a cincea din liga a cincea la fotbal. Azi, cu începere de la orele 16.00, singura echipă de seniori din Focşani, Unirea, va juca în cadrul ligii a cincea cu Şoimii Mirceşti. Partida se va desfăşura pe stadionul “Milcovul”, focşănenii avand ocazia să vadă la lucru două echipe bune din liga a cincea. Duminică, de la orele 11.00, vor avea loc şi partidele din etapa a cincea a ligii a cincea: Programul meciurilor este următorul: Grupa A: Unirea Milcovul – Podgoria Coteşti, Dinamo Tătăranu – Voinţa Răstoaca, Flacăra Urecheşti - Tractorul Năneşti. Grupa B: ASS Victoria Pufeşti – Viitorul Bilieşti, Trotuşul Rugineşti – Viitorul Vîrteşcoiu, Unirea Focşani – Şoimii Mirceşti. Victoria Vînători va sta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Jaristea, acum 3807 zile, 34 minute, 10 secunde
Jaristea castiga macar cu 4-1
panciu, acum 3807 zile, 1 ora, 52 minute, 9 secunde
daca Panciu avea echipa aia poate mai punea probleme Jaristei dar asa cred va Jaristea va castiga fara probleme....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.