Sport

Baschetbaliştii au debutat cu victorie în faţa celor de la Dinamo

Dan Chiriac
20 oct 2013 368 vizualizări
Duminică, echipa de baschet sub 18 ani de la LPS Focşani a jucat pe teren propriu cu Dinamo.

Foto:
 Federaţia Romană de Baschet a alcătuit seriile fazei a doua, faza de calificare a Campionatului Naţional de Baschet U 18. LPS Focşani face parte din seria H, împreună cu CSU Cuadripol Braşov, Dinamo CSS 6 Bucureşti, Cuza Sport Brăila, ACS VIPO Bucureşti, LPS Focşani, CSS Buzău. Focşănenii au adversari puternici, între care braşovenii de la Cuadripol de care au fost întrecuţi de două ori în prima fază a Campionatului. Duminică, jucătorii pregătiţi de Mihai Petruţ au făcut un meci foarte bun în faţa uneia dintre contracandidatele la calificare. Focşănenii au început mai slab, iar bucureştenii au condus după primul sfert. A fost singura perioadă defavorabilă pentru elevii lui Mihai Petruţ. Aceştia au preluat conducerea şi la  pauză aveau un avantaj de două puncte, 39-37. Sfertul trei a fost cel decisiv, diferenţa de opt puncte pentru LPS Focşanii fiind decisivă. Chiar dacă au încercat să se apropie pe tabelă, oaspeţii au privit la tabela de marcaj care la final a arătat 77-66 pentru LPS. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.