Sport

Reprezentativa judeţului Vrancea, victorie la trei goluri la Tulcea

Dan Chiriac
16 oct 2013 724 vizualizări
Tulcea -Vrancea 2-5 (1-2), pe stadionul “Cozma Zaiţ”, din Tulcea, într-o partidă din cadrul Cupei Regiunilor

Reprezentativa judeţului Vrancea a jucat ieri al doilea meci în Cupa Regiunilor la fotbal. Selecţionata pregătită de Orlando Donciu a întalnit pe stadionul “Cozma Zaiţ” din Tulcea, formaţia locală, care a practicat un joc plăcut. Spectatorii prezenţi în tribunele stadionului au apreciat evoluţia celor două echipe şi s-au bucurat pentru fazele numeroase la cele două porţi. Cei 60 de spectatori prezenţi pe stadionul “Cosma Zaiţ” au beneficiat de vremea frumoasă de afară, soarele strălucind în oraşul de pe malul Dunării. Vrancenii au deschis scorul în minutul 3, după ce Lechea a punctat din apropierea porţii adverse. Tot agentul de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea a dus scorul la 2-0 în minutul 10, după ce a finalizat o prelungită fază de atac a oaspeţilor. Gazdele au rămas în zece oameni după ce Cazacu a fost eliminat în minutul 30, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Dan Marius a readus selecţionata tulceană în meci după ce a marcat în minutul 43. Deşi cu un om mai puţin pe teren, gazdele au egalat în minutul 65, după ce Fulga a înscris în poarta lui Săvulescu. Din acest moment, pe teren nu a mai fost decat o formaţie, cea vranceană care a marcat de trei ori pană la finalul jocului. Cei doi mijlocaşi de la AS Suraia, Manu 67 şi Popa 70 au punctat pentru 4-2, pentru ca tabela să fie închisă de jucătorul celor de la Voinţa Cîrligele, Ionuţ Istrate, în minutul 76. De remarcat că în prima formaţie a selecţionatei vrancene s-au aflat şapte jucători de la Energia Vulturu. Antrenorul selecţionatei vrancene, Orlando Donciu, a folosit următoarea formaţie: Săvulescu – Şotîrcă, Smărăndoiu, Nistor, Vasile – Corhană,  Remus Popa, Manu, Istrate Ionuţ - Ciubotaru, Lechea. Au mai intrat: Bălosu şi Balaci. Gazdele au replicat cu următoarea formaţie: Libidov – Hristodorov, Tomescu, Albert, Dan Marius – Mangar, Vasile, Anton, Bravu – Mocanu, Cazacu. A mai intrat: Fulga. Antrenor Cosmin Marinescu. Partida a fost condusă de o brigadă din Constanţa. În clasament, Vrancea a urcat pe primul loc cu 3 puncte, golaveraj 5-3, urmată de Prahova 3 puncte, golvarej 1-0 şi Tulcea  0 puncte, golaveraj 2-5. În grupă se vor mai juca partidele: Tulcea – Prahova 23 octombrie, – ora 15.00, Prahova – Vrancea 30 octombrie ora 15.00 şi Vrancea – Tulcea 07 noiembrie 2013 – ora 14.00. Meciul dintre Prahova şi Tulcea, programat în prima etapă, se va disputa pe 29 octombrie – orele 15.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.