Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Au încurcat imnurile?

Ziarul de Vrancea
16 oct 2013 378 vizualizări
Publicaţia online Postimees a notat, în transmisia live efectuată, marţi, de pe Arena Naţională, că la staţia de amplificare a stadionului bucureştean a fost intonat imnul Finlandei în locul celui al Estoniei, la meciul care a decis calificarea naţionalei Romaniei la barajul pentru Cupa Mondială.

Contactat de agenţia MEDIAFAX, ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a declarat că oaspeţii nu s-au plans de faptul că nu ar fi fost intonat imnul Estoniei: "Noi nu am primit nicio reclamaţie, nici scrisă, nici de altă natură din partea delegaţiei Estoniei. De altfel, după cum s-a putut vedea, nici jucătorii nu au avut vreo reacţie în timpul intonării imnului. Din ce am înţeles, imnurile Estoniei şi Finlandei se aseamănă. Oricum, noi verificăm imnurile înainte de meciuri cu un reprezentant al oaspeţilor. Aşa s-a întamplat şi de data aceasta, înainte cu o zi, iar reprezentantul eston nu a avut de făcut nicio remarcă", a spus Zaharia.

Beţivanul, afară şi de la Cluj

Clubul CFR Cluj a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu fundaşul Gabriel Tamaş, la doar o săptămană după venirea jucătorului. CFR Cluj anunţa la 9 octombrie că a ajuns la o înţelegere cu Tamaş, fostul fotbalist de la West Bromwich Albion semnand un contract pană la finalul sezonului. Presa din Cluj a scris că jucătorii formaţiei CFR Cluj, Gabriel Tamaş şi Florin Costea, au petrecut, duminică, într-un club de manele, spre nemulţumirea conducerii clubului ardelean, preşedintele Iuliu Mureşan avertizandu-l pe fostul fundaş al WBA că va fi dat afară la următoarea escapadă.

Antrenorul Croaţiei a demisionat

Selecţionerul Croaţiei, Igor Stimac, şi-a prezentat demisia, marţi seară, după înfrangerea din meciul cu Scoţia, scor 0-2, din ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. "Este o înfrangere dureroasă. Mi-am prezentat demisia din cauza ultimelor rezultate care nu au fost cele dorite. Fiecare trebuie să-şi asume responsabilitatea şi dacă există cineva care nu are încredere în munca mea vreau să-i dau şansa să schimbe ceva acum", a declarat Stimaci la finalul meciului cu Scoţia. Fostul internaţional croat în varstă de 46 de ani, care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 1998 ca jucător, a mai spus că nu se simte acceptat la carma naţionalei. Noul antrenor este un alt fost internaţional croat, Niko Kovac, care a condus echipa de tineret.

Silviu Ilie revine după 15 luni

 Fundaşul stanga al echipei Oţelul Galaţi, Silviu Ilie, a revenit, ieri, la antrenamentele formaţiei pregătite de Ionuţ Badea, după ce a fost indisponibil în ultimele 15 luni din cauza unei accidentări, informează site-ul oficial al grupării gălăţene. Ilie a reluat pregătirea normală alături de coechipierii săi şi, cel mai probabil, va intra în jocurile oficiale ale echipei secunde a clubului, urmand ca pe măsură ce va avea meciuri în picioare să revină şi la prima formaţie. Silviu Ilie s-a accidentat la 22 iulie 2012, în prima etapă a sezonului trecut, în jocul disputat de Oţelul pe terenul celor de la CSMS Iaşi.

Nemţii s-au umplut de bani

Opt jucători din echipa naţională a Germaniei vor încasa o primă de 200.000 de euro pentru participarea la cele zece meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2014 şi calificarea la turneul final din Brazilia. Federaţia Germană de Fotbal (DFB) oferă o primă de 20.000 de euro pe meci pentru fiecare jucător selecţionat de Joachim Löw în preliminariile CM-2014. Căpitanul Philipp Lahm, portarii Manuel Neuer şi Ron-Robert Zieler, fundaşii centrali Jerome Boateng şi Per Mertesacker, mijlocaşul Mesut Özil şi atacantul Andre Schürrle au fost convocaţi la fiecare meci din preliminariii. Primele primite de selecţionerul Joachim Löw şi de secunzii săi nu au fost date publicităţii, dar conform presei germane acestea sunt identice cu ale jucătorilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.