Sport

Tamaş a semnat cu CFR Cluj

Ziarul de Vrancea
9 oct 2013 449 vizualizări
Declaraţie ciudată a fundaşului petrecăreţ despre echipa naţională în cadrul prezentării la noua sa echipă

Fundaşul Gabriel Tamaş, care şi-a reziliat în această vară înţelegerea cu echipa engleză West Bromwich Albion, va evolua la formaţia CFR Cluj, a anunţat, ieri, site-ul oficial al grupării ardelene. Tamaş va purta tricoul cu numărul 3 la CFR Cluj. Fundaşul în varstă de 29 de ani a semnat un contract pană la finalul sezonului, dar are o clauză prin care va putea pleca în iarnă dacă primeşte o ofertă mai bună. Gabriel Tamaş a afirmat că speră ca în următoarea etapă să debuteze pentru CFR, însă a recunoscut că îşi face probleme, deoarece a evoluat puţin în ultimul an. "Concurenţa pe post? Este normal să îţi faci probleme după un an de zile în care nu ai mai jucat decat cateva meciuri. Antrenorul decide, el este «boss-ul» pe teren, eu am venit aici doar să îmi fac datoria de fotbalist, să mă pregătesc sută la sută, iar el să aleagă cei mai buni jucători care să intre pe teren şi să caştige, pentru a ajuta CFR. Eu voi face tot posibilul să fiu cat mai repede pe teren, chiar din următoarea etapă", a explicat Tamaş.
Întrebat cum vede ca suporter meciurile cu Andorra şi Estonia, Tamaş a răspuns: "Am spus, pentru mine echipa naţională nu mai contează, pentru mine este CFR. Eu am venit la CFR să joc fotbal, să ajut pe CFR, să mă ajut şi pe mine. Eu mai mult de atat nu pot să vă spun despre tactica domnului Piţurcă sau despre cum va aborda dubla cu Estonia şi Andorra. Dar, nu am fost niciodată suporterul echipei naţionale. Eu vreau să mă pregătesc şi să ajung din nou la echipa naţională, dar pană atunci nu pot să îmi dau cu părerea. Sunt prea mic să îmi dau cu părerea despre ce fac ei la echipa naţională".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.