Sport

Se întoarce Mutu la Dinamo ?

Ziarul de Vrancea
8 oct 2013 745 vizualizări
Acţionarul principal al "cainilor", Ionuţ Negoiţă spune că sunt discuţii în acest sens * el exclude varianta ca Badea, Borcea şi Turcu să se întoarcă în calitate de acţionari

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, ieri, că a discutat cu atacantul Adrian Mutu (AC Ajaccio) despre revenirea acestuia ca jucător la echipa "alb-roşie", dar a precizat că trebuie să găsească o modalitate de integrare a acestuia în proiectul pe care vrea să îl dezvolte. "Este o discuţie reală pentru achiziţionarea lui Mutu, dar trebuie să vedem în ce măsură se poate concretiza. Acum discutăm de varianta să revină ca jucător. Au fost discuţii concrete. Se pune problema însă în ce măsură s-ar potrivi pe proiectul nostru din toate punctele de vedere. Un jucător de talia lui Mutu, jucand afară pe salarii foarte mari, niciun club din Romania nu ar plăti vreodată banii ăştia. Deşi la Dinamo sunt salarii bune", a spus Negoiţă, la Rin Grand Hotel, unde a participat la inaugurarea unei staţii de încărcare pentru maşini electrice. Mijlocaşul Cosmin Matei a afirmat că ar fi o onoare pentru el să evolueze alături de Adrian Mutu: "Ar fi o onoare să evoluăm alături de Mutu, e un jucător mare, care a reprezentat Romania. Nu este problema noastră salariul, fiecare îşi negociază contractul cum crede de cuviinţă, poate să aibă şi un milion sau două, noi îl respectăm". Atacantul George Ţucudean nu s-a arătat însă foarte încrezător în şansele de revenire a lui Mutu la Dinamo. "Nu cred că Mutu va veni la Dinamo acum, el mai are de jucat. Un jucător ca şi Mutu dacă ar veni la Dinamo nu ar putea să caştige singur un meci, ar avea nevoie şi de ceilalţi jucători. El nu va putea caştiga singur un meci, are nevoie de 9 sau 10 jucători să alerge şi abia atunci poţi spune că Dinamo s-ar putea bate la titlu. Dar nu cred că va veni momentan. Deocamdată e un proces de reconstrucţie, trebuie răbdare, nu te poţi bate la titlu după o jumătate de an", a precizat Ţucudean.
În ceea ce priveşte revenirea antrenorului Răzvan Lucescu în Romania, Ionuţ Negoiţă a fost sceptic. "Răzvan Lucescu nu a luat în calcul revenirea în Romania. Şi îl înţeleg pe undeva, mulţi antrenori preferă să rămană pe afară în condiţii mai bune din toate punctele de vedere", a mai declarat acţionarul dinamovist. Totodată, Negoiţă a mai spus că nu se pune problema revenirii lui Cristi Borcea şi Nicolae Badea ca investitori, lăsandu-le însă varianta întoarcerii din postura de sponsori ai echipei, aşa cum a procedat şi el înainte de a cumpăra majoritatea acţiunilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.