Sport

Voleibalistele se pregătesc pentru startul campionatului

Dan Chiriac
6 oct 2013 402 vizualizări
Focşănencele au disputat două partide de verificare

Formaţia de volei a CSM Focşani 2007 a intrat în plin în perioada jocurilor de pregătire, care vor ajuta pe antrenorii Marian Rădulescu şi Romina Coman să aducă echipa în bună formă de concurs la momentul începerii campionatului. Prima etapă pentru fetele Focşaniului va fi la 2 noiembrie, timp suficient pentru mai multe teste de valoare cu adversari puternici. Vineri seara, în Capitală, CSM Focşani 2007 a întâlnit echipa de junioare I a CSM Bucureşti, campioana naţională în acest an. După un prim set câştigat de oaspete, antrenorii focşăneni au schimbat formulele de joc, folosind toate voleibalistele din lot, iar gazdele şi-au adjudecat următoarele trei seturi şi au câştigat cu 3-1. Sâmbătă, de la 11,00, la Galaţi, CSM Focşani 2007 a jucat cu CSU, cu care a terminat la egalitate, 2-2, al cincilea set nemaiputându-se juca pentru că în sală era programat un alt meci. Profesorul Marian Rădulescu a spus că are în vedere o următoare partidă de pregătire cu Tomis Constanţa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.