Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Arbitrul Tudor, în Liga Europa

Ziarul de Vrancea
1 oct 2013 415 vizualizări
Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru meciul dintre echipa cipriotă APOEL Nicosia şi formaţia germană Eintracht Frankfurt, din etapa a II-a a grupei F a Ligii Europa, a anunţat, ieri, site-ul oficial al UEFA.

Tudor va fi ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Aurel Oniţa, de asistenţii suplimentari Ovidiu Haţegan şi Cristian Balaj, arbitru de rezervă fiind desemnat Octavian Şovre. Delegat UEFA va fi italianul Sergio Di Cesare, iar observator de arbitri a fost desemnat polonezul Tomasz Mikulski. Partida APOEL Nicosia - Eintracht Frankfurt, din etapa a II-a a grupei F a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05.


Doar Berbecar în finale pe aparate

Gimnastul Marius Berbecar s-a calificat, ieri, în finale la sărituri şi paralele, la Campionatele Mondiale de la Antwerp, în timp ce Cristian Băţagă, Flavius Koczi, Ovidiu Buidoşo şi Andrei Muntean au ratat finalele aparatelor la care au concurat. Sportivii tricolori au evoluat în calificări, luni, însă rezultatele complete au fost cunoscute abia ieri , după ce au avut loc evoluţiile gimnaştilor din ultima subdiviziune.  În urma rezultatelor din calificări, Romania va fi reprezentată în finalele masculine de Marius Berbecar la sărituri şi paralele. Aseară, au fost programate primele două subdiviziuni ale calificărilor din concursul feminin, celelalte urmand să aibă loc astăzi. Romania este reprezentată de Larisa Iordache, Sandra Izbaşa şi Ştefania Stănilă.


Triumvirat Stîngă - Papură - Lung la "CS Olguţa"

Conducerea CS Universitatea Craiova a încheiat, marţi, colaborarea cu antrenorul Erik Lincar, locul său fiind preluat de tehnicianul Ovidiu Stîngă, care va fi ajutat de Corneliu Papură, antrenor secund şi Silviu Lung, antrenor de portari. După patru etape disputate în Seria a II-a a Ligii a II-a, CS Universitatea, echipa susţinută de Primăria Craiovei, ocupă locul 10 din 12 echipe cu 3 puncte, fără a înregistra vreo victorie.

All Star Game, strămutat în Canada

Ediţia 2016 a meciului vedetelor din NBA, All Star Game, se va desfăşura pentru prima dată în istorie în afara Statelor Unite, organizarea fiind atribuită oraşului canadian Toronto, a anunţat, ieri conducerea NBA. "După ce a găzduit primul meci din NBA, Toronto este locul ideal pentru această sărbătoare mondială a baschetului", a declarat comisarul-adjunct al NBA, Adam Silver. Pe 1 noiembrie 1946, la Toronto a avut loc primul meci din cadrul Basketball Association of America (BAA), care a devenit National Basketball Association (NBA) în 1949. Atunci, Toronto Huskies a pierdut la limită, scor 66-68, partida cu New York Knickerbockers. Meciul care reuneşte cei mai buni jucători din baschetul profesionist nord-american va avea loc în 2016 la Air Canada Centre, arenă unde îşi dispută meciurile de pe teren propriu Toronto Raptors (baschet) şi Toronto Maple Leafs (hochei pe gheaţă). All Star Game este programat în 14 februarie 2016. În sezonul 2015/2016, Toronto Raptors va împlini 20 de ani de existenţă.

Messi, înlocuit în lotul Argentinei

Atacantul formaţiei FC Barcelona Lionel Messi accidentat, sambătă, la meciul cu Almeria, a fost înlocuit de jucătorul Mauro Icardi de la Inter Milano, în lotul naţionalei Argentinei, în vederea ultimelor două partide din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, cu Peru şi Uruguay. Messi a suferit o mică ruptură musculară la coapsă şi va fi indisponibil între două şi trei săptămani. Starul argentinian va lipsi, astfel, la meciul pe care FC Barcelona îl va disputa, marţi, la Glasgow, cu Celtic, în Liga Campionilor, dar şi la partida cu Valladolid din week-end, din campionatul spaniol. Argentina, calificată deja la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, va întalni Peru (fără şanse de calificare), la 11 octombrie, la Buenos Aires, şi reprezentativa Uruguayului, la 15 octombrie, la Montevideo.

Horner a încheiat sezonul

Caştigătorul ediţiei 2013 a Turului Spaniei, americanul Chris Horner, şi-a fracturat cateva coaste în urma căzăturii suferite duminică, în timpul Campionatelor Mondiale de ciclism de la Florenţa, accidentare care îl obligă să nu mai concureze în acest an, a anunţat echipa RadioShack. "Totul a fost bine în aceste ultime două luni, mai puţin Mondialele. Mă simt foarte rău la coaste şi nu voi mai putea concura cel puţin două sau trei săptămani", a declarat Horner. Rutierul în varstă de 41 de ani urma să dispute, duminică, Turul Lombardiei, apoi urma să participe la Turul Beijingului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.