Sport

Mergeţi la TAS!

Ziarul de Vrancea
1 oct 2013 398 vizualizări
Liga Profesionistă de Fotbal nu se autosesizează în cazul Petrolul, echipă care nu a respectat un articol controversat din Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat, ieri, că liga nu se va autosesiza în cazul FC Petrolul, acuzat că nu a respectat la trei partide prevederile ROAF legate de numărul jucătorilor formaţi în Romania, deoarece nu doreşte din nou o campioană decisă în urma unor rezultate la masa verde.

"Confom regulamentului, pentru ca acest caz să ajungă la Comisia de Disciplină a LPF este nevoie de autosesizări din partea Departamentului de Competiţii al Ligii, nu de sesizările altor cluburi. Iar noi, liga, nu ne autosesizăm. Este o problemă în care UEFA spune într-un fel, iar regulamentul nostru care n-a fost anunţat, ba s-a schimbat, ba nu s-a schimbat. Aşa că nu ne autosesizăm. Mai ales că noi, liga, suntem total împotriva rezultatelor la masa verde. Să nu facem iar un campionat cu o campioană cu rezultate la masa verde", a spus Dragomir. El le-a transmis grupărilor FC Braşov, Oţelul Galaţi şi Concordia Chiajna, care au depus contestaţii la LPF prin care cer victoria la masa verde în partidele cu Petrolul Ploieşti, să solicite acest lucru direct la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "Cei care se luptă cu Petrolul să se ducă la TAS. Pentru că noi, în Romania, nu ştim cum să o mai dăm. De la TAS vine într-un fel, de la TAS în alt fel, naiba ştie cum este. Aşa că cine vrea să afle rezultatele Petrolului în acele meciuri se duce la TAS", a explicat preşedintele LPF.
În acelaşi timp, Dragomir a menţionat că problema jucătorilor străini din Liga I este una importantă care trebuie rezolvată. "Am luat-o razna cu aducerea acestor jucători străini. Nu se poate ca echipele noastre să aibă 4-5 jucători de rezervă străini şi noi să nu dăm nicio şansă tinerilor noştri după ce că nu facem niciun centru de copii şi juniori", a precizat Dumitru Dragomir.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.