Sport

Ultimele speranţe de doi bani

Ziarul de Vrancea
1 oct 2013 385 vizualizări
Monica Niculescu a cedat foarte uşor în faţa Carolinei Wozniacki în turneul de tenis de la Beijing * la Tokyo, Victor Hănescu s-a luptat aprig cu Janko Tipsarevic dar a pierdut după două ore şi jumătate

Ultima jucătoare romană care a rămas în cursă la turneul din categoria Premier Mandatory de la Beijing, a părăsit şi ea competiţia în turul II. În faţa unei jucătoare foarte valoroase, daneza Caroline Wozniacki (8 WTA, fost lider mondial), romanca n-a izbutit mare lucru, cedand într-o oră şi un sfert cu 3-6, 1-6, deşi avea antecedente frumoase la China Open, ajungand acum doi ani în semifinale. Tot la Beijing, poloneza Urszula Radwanska, cea care a eliminat-o surprinzător pe Simona Halep, a cedat în turul secund cu 4-6, 4-6 în faţa rusoaicei Maria Kirilenko, iar "veterana" Venus Williams a fost învinsă cu 1-6, 2-6 de nemţoaica Sabine Lisicki. Alte rezultate din această fază: Serena Williams (SUA) - Francesca Schiavone (Italia) 6-4, 7-5; Carla Suarez (Spania) - Lauren Davis (SUA) 6-4, 6-2; Roberta Vinci (Italia) - Zhang Shuai (China) 3-6, 6-3, 6-1; Sloane Stephens (SUA) - Eugénie Bouchard (Canada) 6-1, 1-6, 6-4; Petra Kvitova (Cehia) - Varvara Lepchenko (SUA) 2-6, 6-2, 6-0; Angelique Kerber (Germania) - Laura Robson (Marea Britanie) 6-1, 6-2; Li Na (China) - Bojana Jovanovski (Serbia) 6-0, 6-1.
* La turneul ATP de 500 puncte de la Tokyo (1,437 milioane de dolari) a participat şi Victor Hănescu, care aşa cum ne-a obişnuit, a părăsit competiţia în primul tur. Totuşi, Hănescu s-a luptat din greu cu sarbul Janko Tipsarevic (23 ATP) a caştigat primul set la tie-break şi le-a cedat pe celelalte două la 1 şi la 4, într-o dispută de două ore şi jumătate. Crema tenisului masculin se află la un alt "ATP 500", la Beijing, turneu în care primii doi favoriţi au debutat direct în turul II cu victorii lejere: Novak Djokovic (Serbia) - Lukas Rosol (Cehia) 6-0, 6-3; Rafael Nadal (Spania) - Santiago Giraldo (Columbia) 6-2, 6-4.
* Trei tenismeni romani, Adrian Ungur, Marius Copil şi Florin Mergea, participă  la turneul challenger de la Mons (Belgia), care are loc săptămana aceasta pe suprafaţă hard şi e dotat cu premii totale de 106.500 euro. Copil a fost învins cu 5-7, 5-7 de kazahul Mihail Kukuşkin (cap de serie nr. 8), iar Ungur va juca în primul tur la simplu cu francezul Pierre-Hugues Herbert. La dublu, Mergea face pereche cu suedezul Johan Brunström, adversarii din manşa inaugurală fiind americanul Nicholas Monroe şi germanul Simon Stadler, favoriţii nr. 4 ai probei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.