Sport

Bute îşi laudă duşmanul

Ziarul de Vrancea
29 sep 2013 450 vizualizări
Pugilistul roman a asistat la victoria lui Jean Pascal, viitorul său adversar * publicul canadian a scandat numele lui Lucian Pugilistul Lucian Bute a fost prezent, sambătă seară, la gala din Montreal în cadrul căreia viitorul său adversar, canadianul Jean Pascal, l-a învins pe americanul George Blades prin KO tehnic în repriza a cincea, informează La Presse, adăugand că publicul din Centre Bell a scandat numele romanului.

"Jean a făcut un meci frumos, o luptă inteligentă. Şi-a respectat planul de meci, asta s-a văzut. Nu a forţat KO-ul", a declarat Bute. El a precizat că a uitat de accidentarea suferită în primăvară şi că va fi pregătit pentru meciul cu Pascal, din 18 ianuarie. Conform tvasports.ca, Lucian Bute a mai declarat că este bucuros că Pascal s-a impus în faţa lui Blades. "Sunt foarte bucuros pentru victoria lui, sunt mulţumit pentru el. Sper că nu s-a accidentat. Ştim că adversarul său nu era dintre cei mai buni, dar a gestionat bine rundele. Nu mai avem decat să aşteptăm data de 18 ianuarie. Abia aştept să urc în ring", a spus Bute.
Jean Pascal a afirmat după confruntarea cu Blades că se simte bine şi nu are probleme medicale. Referitor la faptul că spectatorii au scandat numele lui Bute, el a spus că acest lucru nu îl deranjează: "Oamenii mă iubesc, chiar dacă mai sunt unele «grupuri de rezistenţă»".Lucian Bute a asistat, în Centre Bell, şi la principalul meci al serii de sambătă, caştigat de canadianul Adonis Stevenson în faţa americanului Tavoris Cloud. "Am fost impresionat. Adonis a boxat foarte bine. S-a văzut că a muncit mult şi că îşi dorea mult victoria. Este un triumf frumos pentru boxul din Quebec", a afirmat Bute. Pugilistul roman a fost operat la 9 mai, la braţul stang, meciul cu Jean Pascal, programat iniţial la 25 mai, fiind amanat pentru 18 ianuarie.
Bute a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.