Sport

Ştefan Pădineanu se antrenează la Sport Team Bucureşti

Ziarul de Vrancea
26 sep 2013 1492 vizualizări
Fiul consilierului local Ştefan Pădineanu a primit acceptul clubului CSM Focşani să se transfere în Capitală

Ştefan Pădineanu, fiul consilierului local PSD Gabriel Pădineanu, va juca în sezonul 2013-2014 la formaţia Sport Team din Capitală. Mijlocaşul formaţiei CSM Focşani, care a început fotbalul la Juventus Focşani, a primit acceptul să se transfere în Capitală. Ştefan Pădineanu, născut în 1999, se află şi în atenţia lotului naţional sub 15 ani, acolo unde antrenorul Dumitru Uzunea ar putea să-l convoace la acţiunile viitoare. În această vară, alţi doi jucători de la CSM Focşani au fost transferaţi la Steaua, dar niciunul nu a rămas definitiv în Bucureşti. Portarul Alexandru Ilie, care în trecut a dat probe şi la AC Milan, a ajuns în luna august în curtea celui mai titrat club din Romania. Portarul focşănean, născut în 1997, nu a rămas însă în lotul formaţiei de juniori de la Steaua. De asemenea, Cosmin Pasăre putea juca în Liga Campionilor pentru tineret, în tricoul roşu-albastru, dar în cele din urmă s-a întors la Focşani, unde evoluează pentru LPS în campionatele de juniori republicani. (Dan CHIRIAC) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.