Sport

Se caută un psiholog la tenis

Ziarul de Vrancea
26 sep 2013 473 vizualizări
Deşi conducea cu 4-1 la întrerupere în faţa Svetlanei Kuzneţova, Sorana Cîrstea a fost ajunsă, a pierdut setul la tie-break şi a reuşit un singur game în cel de-al doilea * în turneul de la Tokyo au mai rămas două jucătoare de top 10 din şase prezente

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul III în turneul de tenis de la Tokyo, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari. Meciul a fost întrerupt, miercuri în două randuri, prima dată la 3-0 pentru Sorana în primul set, a doua oară la 4-1, dar rusoaica caştigase două minge pe serviciul romancei. La reluare, s-a văzut din nou labilitatea psihică a Soranei, lucru observat în ultima vreme şi la Simona Halep. Sorana a pierdut game-ul întrerupt, apoi Kuzneţova a dus setul în tie-break, pe care l-a caştigat cu 7-3. Cum ne-am obişnuit, în ultimul set jucătoarea romană a cedat total în faţa experimentatei rusoaice, set caştigat cu 6-1. Kuzneţova a jucat ieri şi sfertul de finală împotriva Petrei Kvitova (care, tot în aceeaşi zi caştigase cu 6-2, 6-2 în faţa americanei Madison Keys). Kvitova, mai proaspătă, s-a impus cu 6-4, 6-1. Tot în sferturi, Venus Williams, cea care o eliminase pe Simona Halep, a avut meci greu cu canadiana Eugénie Bouchard, dar a caştigat cu 6-3, 6-7, 6-3, Caroline Wozniacki a dispus de Lucie Safarova cu 2-6, 6-3, 6-2, iar Angelique Kerber (Germania) a furnizat surpriza, cu un sec 6-4, 6-4 în faţa Agnieszkăi Radwanska, numărul 4 mondial. După ce Serena Williams şi Maria Şarapova au declinat participarea, iar Viktoria Azarenka a fost învinsă de "old Venus", Agnieszka rămanea principala favorită. Singurele  jucătoare de top 10 rămase în semifinale sunt chiar Kerber (9 WTA) şi blonda Caroline, care se vor bate pentru un loc în finală, în timp ce în celălalt meci Venus Williams va încerca să treacă şi de Kvitova.
Rămanand în domeniul tenisului feminin, turneul de la Ningbo (China), la care au participat Alex Dulgheru şi Irina Begu va programa o finală între principala favorită, Bojana Jovanovski (Serbia) şi surprinzătoarea învingătoare de la Guangzhou, Zhang Shuai (74 WTA). Chinezoaica a trecut de favorita nr.4, austriacaYvonne Meusbürger, cu 6-3, 6-0, în timp ce Bojana a învins-o cu 4-6, 7-6, 6-4 pe suedeza Johanna Larsson. Calificate în semifinale la dublu, Irina Begu şi Janette Husarova nu s-au prezentat la meciul cu perechea Yung-Jan Chan/Shuai Zhang (Taiwan/China).
În turneul ATP de la Kuala Lumpur, perechea Horia Tecău/Rajeev Ram (Romania/SUA) s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins cu 6-4, 7-5 cuplul Lukas Dlouhy/Paul Hanley (Cehia/Australia). În sferturile de finală, Horia Tecău şi Rajeev am vor întalni perechea Treat Huey/Dominic Inglot (Filipine/Marea Britanie), cap de serie numărul 4, care a trecut, cu scorul de 7-6, 6-2, de cuplul brazilian Marcelo Melo/Andre Sa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.