Sport

Focşani Garros a debutat ieri cu meciuri spectaculoase

Dan Chiriac
23 sep 2013 560 vizualizări
Fostul portar al Unirii Focşani, Ion Paraschiv, este primul calificat în turul doi al turneului

Constantin Ciocîrlan şi Fănel Bîrsan, cei doi iubitori ai tenisului din Focşani, au reuşit să pună bazele unei noi ediţii a turneului Focşani Garros. Competiţia, inaugurată în 2011, la iniţiativa celor doi, adună acum un număr record de concurenţi. Denumirea a venit după o idee a fostului şef al Gărzii Financiare din Vrancea. A fost nevoie chiar de meciuri pe tabloul de calificări pentru ca cei mai puţini experimentaţi să poată ajunge pe tabloul principal. Printre cei înscrişi în concurs se află Ovidiu Răcoşanu - fostul şef interimar de la Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea, Vasile Burgă, fostul jucător de fotbal al echipei Unirea Focşani, în prezent preşedintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vrancea, dar şi fostul mare portar al Unirii Focşani, Ion Paraschiv, cunoscut de microbişti ca “Manivelă”, Fănel Bîrsan sau Constantin Ciocarlan. În calificări, arbitrul de fotbal Cristi Voicu a trecut cu 6-3, 7-6 de Ion Alexe, fostul şef al Curţii de Conturi Vrancea, urcand pe tabloul principal. Fostul jucător de la CSM Focşani, Viorel Crăciun, a jucat aseară pentru accederea pe tabloul principal. Primul meci din turul întai i-a adus fostului portar Ion Paraschiv calificarea în turul doi al turneului care va continua în această săptămană pe terenurile din cadrul Complexului Sportiv Milcovul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.