Sport

Cluburile de copii se pregătesc pentru începerea campionatelor

Dan Chiriac
19 sep 2013 682 vizualizări
Aseară, la sediul Casei de Cultură din Focşani, delegaţii echipelor de copii şi juniori din judeţ au pus la punct detaliile legate de campionatele organizate în sezonul 2013/2014.

Campionatele de juniori C, D şi E vor debuta la finalul lunii septembrie. Vor fi organizate de asemenea întreceri la grupele 2004 şi 2005, acolo unde Federaţia Romană de Fotbal a decis să desfiinţeze Memorialele “Gheorghe Ola” şi “Gheorghe Ene”. AJF Vrancea va organiza totuşi faza judeţeană la această categorie de varstă pentru ca micii fotbalişti să aibă meciuri la activ. Este posibil, ca echipele vrancene să joace şi cu adversari din judeţele învecintate, dar campioantele la cele două categorii de varstă nu vor avea finalitate naţională. La juniori C, D şi E, învingătoarele campionatelor judeţene vor participa la faza de zonă şi, în caz de calificare, la turneul final. Participantă în campionatul juniorilor republicani, LPS Focşani este obligată să evolueze şi în campionatul juniorilor C. Juventus Focşani, Ştiinţa Focşani, Progresul Focşani, CSM Focşani, LPS Focşani, Galactic Focşani, Viitorul Focşani, Sporting Focşani, Viitorul Sihlea, Young Stars Boloteşti, Young Stars Panciu, FCM Adjud, Phoenix Măicăneşti, Voinţa Odobeşti, ASS Ciorăşti, Orizontul Ţifeşti, Viitorul Homocea şi Prosport Focşani sunt cluburile din Vrancea care şi-au manifestat intenţia pentru a participa la întrecerile organizate în acest an. Acestea vor trebui să depună o cerere la AJF Vrancea pentru a participa la competiţii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.