Sport

Cupa TenDances, două zile pline la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
19 sep 2013 752 vizualizări
Sambătă, întrecerile încep la orele 8.00, iar duminică, o oră mai tarziu u festivităţile de premiere se vor desfăşura după fiecare categorie de concurs

Organizatorii au stabilit programul primei ediţii a Cupei TenDances, care va avea loc la Focşani. Întrecerea va debuta sambătă dimineaţă, la orele 8.00, la Sala Polivalentă, iar cei interesaţi se pot înscrie în concurs timp de 45 de minute. Sportivii vor avea apoi 60 de minute pentru încălzire, urmand ca de la orele 9.00, primele perechi să intre în concurs. Programul zilei de sambătă cuprinde următoarele: 9.00 – clasa H, categoriile de varstă 6-9, 10-11, 14-15, >16, clasa E - > 16, clasa D – 14-15 ani. La orele 12.00 vor avea loc primele premieri. Apoi, de la orele 13.00 vor debuta întrecerile la clasele E, la categoriile de varstă de la şase ani la 16 ani, şi la clasa D, 12-13 ani. La orele 15.00 va avea loc o nouă festivitate de premiere. La 16.30 vor debuta dansurile la Open Basic, dar şi la clasa E – 12-13 ani şi clasa D – 16 ani standard. Ultimele întreceri ale zilei de sambătă vor debuta la orele 19.40, urmand ca la finalul zilei să aibă loc o nouă festivitate de premiere. Duminică, înscrierile vor debuta la orele 9.00, cu o oră înaintea startului unei noi zile de concurs. La orele 10.00, fetele vor concura la proba solo, la categoriile de varstă 4-7 ani, 8-9, 10-11 şi 12-15 ani. La orele 11.00, vor intra pe ring concurenţii în probele de cha-cha la toate varstele. Apoi, la pranz se vor duela pentru primele locuri şi dansatorii de vals şi cha-cha, la precompetiţional. În jurul orelor 16.30 vor fi oferite ultimele medalii la această ediţie a competiţiei. La întreceri vor lua parte cluburi din toată ţara. Acestea sunt afiliate Federaţiei Romane de Dans sportiv. Peste 400 de dansatori sunt aşteptaţi de maine la Focşani. Vor intra în concurs tineri cu varste între 6 şi 35 de ani. Clubul TenDances Focşani va avea la start peste 30 de perechi. Antrenorii sportivilor sunt Răzvan Toderaşc şi instructorul Cristina Murgu. Competiţia este structurată pe mai multe categorii de varstă şi clase valorice, conform regulamentului impus de Federaţia Romană de Dans Sportiv. Finaliştii categoriilor de concurs vor fi recompensaţi cu premii, cupe, medalii şi diplome. Printre cei care au sponsorizat competiţia şi se vor afla la festivitatea de premiere se află şi deputatul din Colegiul 5 Mărăşeşti, Neagu Murgu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.