Sport

Cloştile din Ghencea

Ziarul de Vrancea
15 sep 2013 539 vizualizări
Antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica îl apără pe Gabriel Iancu şi critică atmosfera de la loturile naţionale

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sambătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorul Gabriel Iancu a fost amendat cu 100.000 de euro după ce a părăsit cantonamentul reprezentativei de tineret săptămana trecută. "Nici noi nu suntem de acord cu asemenea ieşiri, pentru că e vorba de jucători tineri care trebuie îndrumaţi spre marea performanţă. În momentul cand Iancu a ieşit din hotel, se vede şi antrenorul secund al echipei naţionale. Patronul nostru a fost dezinformat şi a luat o decizie care pentru acest jucător este foarte usturătoare. Noi am făcut tabelul pentru Liga Campionilor, iar Gabi Iancu a luat amendă de o sută de mii de euro, pentru patru minute pe care le-a petrecut în faţa hotelului, dand bani într-un taxi unei mătuşe", a spus Reghecampf. Antrenorul s-a arătat dezamăgit de modul în care jucătorii au fost pregătiţi la lotul de tineret, dar şi pentru că erau lăsaţi acasă după antrenamentul de seară.
Laurenţiu Reghecampf a atacat şi atmosfera de la naţională mare:  "Noi nu ne dorim un scandal cu echipa naţională, ne dorim numai să avem linişte. Aşa cum acceptăm să ajutăm echipa naţională, aşa avem şi noi rugămintea ca atunci cand jucătorii merg la echipa naţională şi nu fac parte din programul celor 14-15 care intră pe teren, să aibă un program foarte bine stabilit. Mă refer la Latovlevici, care a stat două săptămani şi nu a făcut ceea ce trebuia să facă. Eu nu vreau să îi iau locul lui Victor Piţurcă, eu vreau să-l ajut. Nu vreau să existe un conflict, dar vreau să existe comunicare. Vorbim totuşi de echipa naţională a Romaniei, nu de Avantul Prăbuşirea", a adăugat Reghecampf.
La randul său, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, consideră că antrenorul secund al echipei naţionale de tineret, Florin Constantinovici, l-a minţit pe Bogdan Stelea în ceea ce priveşte situaţia lui Gabriel Iancu. " Nici nu vreau să cred că Stelea a putut să ia măsura asta ştiind ce s-a petrecut, pentru că nu s-a petrecut nimic. Veţi avea săptămana viitoare filmul celor patru minute în care Iancu a lipsit din hotel, încălţat cu papuci de unică folosinţă. Copilul nu avea timp nici să lipească un timbru. Iancu plăteşte acum 25.000 de euro pentru fiecare minut lipsit. O să-i explicăm patronului, dar decizia e luată", a explicat Stoica. El a explicat că mai mulţi jucători vor să renunţe la convocările de la prima reprezentativă. "Noi ne ocupăm acum să convingem jucătorii să nu-şi facă hartii să nu se mai ducă la echipa naţională. Sunt jucători care au venit să ne întrebe cum procedează, dar nu are legătură cu acest caz. Interesul fotbalului romanesc este egal cu interesul Stelei", a adăugat Stoica.
Potrivit prosport.ro, Gabriel Iancu a plecat sambăta trecută din cantonamentul naţionalei U21, iar antrenorul lotului, Bogdan Stelea, a decis să nu-l mai convoace.
 în luna iunie, presa sportivă a scris că Gabriel Iancu şi un alt jucător, Nicolae Stanciu, ar fi băut în cantonamentul selecţionatei de tineret, în Insulele Feroe, informaţie negată de antrenorul Emil Săndoi, de preşedintele FRF, Mircea Sandu, dar şi de oficialii Stelei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.