Sport

Selecţionata Vrancei participă la Cupa Regiunilor

Dan Chiriac
13 sep 2013 748 vizualizări
Au drept de joc jucători cu varsta peste 20 de ani care nu au jucat în primele două eşaloane ale fotbalului romanesc UEFA organizează la fiecare doi ani Cupa Regiunilor, competiţie rezervată jucătorilor amatori.

Întrecerea are două faze, una naţională şi una internaţională. AJF Vrancea a decis să încrie o selecţionată în această competiţie. Datorită fondurilor inexistente, pană în acest an, judeţul Vrancea nu a participat la Cupa Regiunilor. După cum a precizat preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, banii aferenţi participării în competiţie vor veni din alte surse, nu din bugetul asociaţiei. Înscrierile în această competiţie se fac pană pe 17 septembrie, urmand ca întrecerile să înceapă pe 20 septembrie. Faza naţională se va încheia pe 28 octombrie, cand va fi anunţată şi campioana ţării. La această competiţie participă doar jucători legitimaţi la AJF-uri, în liga a patra. Costurile pentru finala naţională şi pentru participare la faza internaţională vor fi suportate de Federaţia Romană de Fotbal. Sistemul de desfăşurare a competiţiei va fi stabilit în funcţie de numarul de echipe înscrise. Selecţionata AJF Vrancea va fi condusă de antrenorul Orlando Donciu, împreună cu preşedintele Comisiei Tehnice din cadrul AJF Vrancea, Nicolae Petrea. Regulamentul competiţiei prevede obligaţia ca aceste selecţionate să fie conduse numai de antrenori cu licenţă UEFA B. Lotul echipei vrancene poate cuprinde, conform regulamentului competiţiei, doar jucători cu varsta de peste 20 de ani, care nu au jucat niciodată la Divizia A sau B. Antrenorii selecţionatei vrancene vor anunţa în perioada următoare şi lotul selecţionat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.