Sport

Campionatul se reia în forţă

Ziarul de Vrancea
12 sep 2013 521 vizualizări
Pandurii - Dinamo este primul meci al etapei a VII-a din Liga I de fotbal, astăzi, de la ora 20:30, în direct pe TVR 3

Imediat după pauza produsă de duşurile scoţiene ale naţionalei, campionatul se reia cu etapa a VII-a, destul de dificil de înghesuit, dat fiind că săptămana viitoare, două echipe, Steaua şi Pandurii Targu Jiu vor debuta în grupele competiţiilor europene. De altfel, în primele zile ale etapei se vor disputa doar meciurilor acestor două formaţii, care vor avea timp pană miercuri-joi să pregătească partidele internaţionale. Astfel că runda va începe cu un meci de şoc, Pandurii Targu Jiu - Dinamo, un meci în care gazdele sunt favorite, fiindcă vremea în care Dinamo făcea instrucţie cu 5-0 în Gorj s-a dus. Cele două echipe n-au stat cu mainile în san în perioada de pauză. La Targu Jiu au venit Paulinho Pestanha (fost la Astra, Concordia şi "U" Cluj), ex-braşoveanul Distefano şi un chilian, Diego Rubio, din grădina echipei Sporting Lisabona. De asemenea, oficialii gorjeni s-au înţeles cu Shamsin, un libanez cu cetăţenie germană, adus de la o echipă din Libia, după ce a trecut pe la Hamburg şi Hannover. Însă niciunul dintre ei nu sunt încă la parametrii de pregătire necesari debutului de campionat. În plus, antrenorul Cristi Pustai nu poate conta pe lituanianul Matulevicius şi fundaşul cipriot Christou, accidentaţi la meciurile echipelor naţionale ale lor. Dinamo a finalizat transferul lui Ionuţ Şerban de la Sportul Studenţesc, l-au reînregimentat pe Marius Ţucudean şi a adus un atacant de buzunar, congolezul Kevin Zougoula. Va reveni, probabil, Collins Fai, în schimb lipseşte Laurenţiu Rus (suspendat).
Înaintea acestei etape, Pandurii ocupă locul VI în clasament, cu 10 puncte (plus 1 la "adevăr"), la patru de surprinzătorul lider din Botoşani, iar Dinamo se situează pe poziţia a IX-a, cu opt puncte (-1).

Programul etapei a VII-a
Ziua    Ora    Meci    TV
Vineri    20:30    Pandurii - Dinamo    DigiSport 1
Sambătă    21:30    Steaua - Săgeata    DigiSport 1
Duminică    17:00    Corona - Mediaş    DigiSport 1
Duminică    19:00    Oţelul - Astra    DolceSport 1
Duminică    19:00    Petrolul - Concordia    DigiSport 1
Duminică    21:30    "U" Cluj - CFR Cluj    DigiSport 1
Luni    19:00    Viitorul - Botoşani    DigiSport 1
Luni    19:00    Ceahlăul - Braşov    DolceSport1
Luni    21:30    Vaslui  -Timişoara    DigiSport 1





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.