Sport

Azi se stabileşte programul ligii a cincea

Dan Chiriac
11 sep 2013 552 vizualizări
şedinţa va avea loc la orele 16.30, la Casa de Cultură u Bilieştiul va avea echipă de fotbal după mulţi ani

Azi, delegaţii echipelor de liga a cincea vor participa la şedinţa de lucru dinaintea începerii campionatului. Ultima noutate în liga a cincea este formaţia din Bilieşti. Primarul Vasile Chirilă şi profesorul Bănel Bărbieru au decis să înfiinţeze o echipă de fotbal în comună. Bilieşti nu a mai avut de mulţi ani echipă în fotbalul judeţean, după dispariţia la începutula nilor 90 a formaţiei Pomicultorul Bilieşti. Partidele din liga a cincea se vor disputa duminica, de la orele 11.00. În liga a cincea vor participa 14 echipe: Voinţa Slobozia Ciorăşti, Dinamo Tătăranu, Podgoria Coteşti, Flacăra Urecheşti, Trotuşul Rugineşti, Victoria Vînători, Şoimii Mirceşti, Unirea Focşani, ASS Victoria Pufeşti, Tractorul Năneşti, Unirea Milcovul, Viticultorul Vîrteşcoiu şi Voinţa Răstoaca. Mai mulţi delegaţi şi-au exprimat dorinţa ca liga a cincea să se desfăşoare în sistem campionat, fiecare cu fiecare. O decizie definitivă va fi luată în cadrul şedinţei. Tot atunci se va stabili dacă liga a cincea va debuta pe 15 sau 29 septembrie. La liga a cincea, echipele vor fi obligate să folosească doi jucători sub 21 de ani. Fiecare echipă are dreptul să efectueze şapte schimbări. Din liga a cincea vor promova în Superliga Vrancei primele două clasate, în sistem campionat sau caştigătoarele celor două serii, dacă vor fi alcătuite grupe. Ocupantele următoarelor două poziţii vor susţine partide de promovare-retrogradare cu formaţii din Superliga Vrancei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.