Sport

Juniorii joacă în deplasare la Tărlungeni

Dan Chiriac
11 sep 2013 514 vizualizări
Unirea Tărlungeni - LPS Focşani, azi, orele 12.00 şi 14.00, în etapa a doua a campionatelor naţionale de juniori republicani

Echipele de fotbal de la Liceul cu Program Sportiv din Focşani vor disputa azi partidele din cadrul etapei a doua a campionatelor naţionale. Echipele de juniori A şi B, respectiv sub 19 ani şi sub 17 ani, vor întalni în deplasare pe Unirea Tărlungeni. Echipa din oraşul situat la 5 kilometri de Braşov a inscris echipe de juniori republicani după ce formaţia de seniori a promovat în liga a doua. Partidele de azi vor avea loc pe stadionul orăşenesc din Tărlungeni cu începere de la orele 12.00 şi 14.00. Antrenorii Daniel Bănică şi Octavian Bucătaru ar putea începe partida cu următoarea formaţie: Ichim – Florea, Dima, Neagu, Duca -  Lăbunţ, Codrescu, Moisă, Dascălu – Stratulat, Pasăre. În prima etapă, juniorii a s-au impus cu 4-1, în partida cu CS Miercurea Ciuc. Golurile au fost marcate de Codrescu 75, Văceanu 90 şi Pasăre 92. Meciul juniorilor B se anunţă la fel de echilibrat. Focşănenii vor să confirme victoria obţinută în prima etapă în faţa harghitenilor, scor 4-1. Atunci, golurile partidei au fost reuşite de Băiculescu în minutele 4 şi 15, Lozbneanu 7 şi Florea 47. În meciul de azi, LPS Focşani ar putea juca cu: Gavană - Dediu, Marin, Ivanciu, Borcea – Salaoru, Duca, Doagă, Băiculescu – Kumova, Lozneanu. Duminică, pe stadionul “Milcovul” din Focşani, LPS Focşani va întalni pe Astra Giurgiu. În prima etapă, giurgiuvenii au obţinut victorii la scor, în deplasare, la Tecuci. În acest campionat, cele două formaţii de la LPS Focşani vor fi singurele reprezentante ale fotbalului vrancean la nivel naţional. Din seria a treia mai fac parte următoarele echipe: FC Braşov, CS Miercurea Ciuc, Unirea Tărlungeni, Astra, Corona Braşov, Braşovia Braşov, LPS Bacău, CSS Tecuci, Petrolul Ploieşti, Dinamo Oneşti şi LPS Focşani. În urmă cu două sezone, focşănenii au obţinut o clasare foarte bună, terminand la juniori a pe poziţia a şasea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.