Sport

Trei handbalisti implicati intr-un accident rutier

Dan Chiriac
28 mar 2005 746 vizualizări
Doi handbalisti componenti ai formatiei HCM Focsani, Gabriel Maftei, Ionut Barbu si Janina Luca, aceasta din urma jucatoare a formatiei Oltchim Rm. Vilcea, au fost implicati simbata dupa amiaza intr-un accident de circulatie produs pe raza cartierului Unirea, din Odobesti.

Doi handbalisti componenti ai formatiei HCM Focsani, Gabriel Maftei, Ionut Barbu si Janina Luca, aceasta din urma jucatoare a formatiei Oltchim Rm. Vilcea, au fost implicati simbata dupa amiaza intr-un accident de circulatie produs pe raza cartierului Unirea, din Odobesti, care ar fi putut sa-i coste viata. Gabriel Maftei se afla la volanul Fordului sau si se indrepta cu viteza spre Andreiasu, impreuna cu prietena lui Janina Luca si cu un alt coleg de echipa, Iulica Barbu. In dreptul statiei Peco din cartierul Unirea, intr-o curba la dreapta, dupa ce a depasit o caruta, handbalistul a pierdut controlul masinii, s-a urcat pe bordura de pe acelasi sens de mers, dupa care a ricosat pe contrasens, unde s-a izbit de o masina Dacia, stationata pe marginea drumului. In urma impactului violent, autoturismul Dacia a fost rasturnat peste doua persoane, care se aflau pe marginea drumului. Marius Iordan (18 ani0 si Ionel Calin (36 ani) au fost prinsi sub masina, dar au fost scosi de cetatenii adunati la fata locului si transportati imediat la Spitalul Odobesti. Alte doua persoane aflate pe marginea drumului au reusit in ultimul moment sa se fereasca si astfel au scapat nevatamati. Din fericire, cei trei handbalisti au scapat cu rani usoare, doar unul dintre ei, Ion Calin, fiind internat la Spitalul Judetean. Politia a deschis o ancheta in acest caz.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.