Sport

Focşaniul va avea echipă în liga a cincea

Dan Chiriac
9 sep 2013 945 vizualizări
Unirea Focşani îşi va desfăşura partidele de pe teren propriu pe stadionul “Milcovul”

Focşaniul era pană ieri singurul oraş din Romania care nu avea o echipă de fotbal nici măcar în ligiile inferioare. Microbiştii focşăneni erau nevoiţi să meargă în comunele din judeţ pentru a vedea un meci de seniori. Situaţia s-a schimbat ieri dimineaţă cand antrenorul Nicolae Petrea a decis să-şi înscrie echipa, FC Unirea Focşani, în liga a cincea. Petrea a obţinut acordul clubului CSM 2007 pentru a-şi disputa partidele de pe teren propriu pe stadionul “Milcovul”. AS FC Unirea Focşani va avea în componenţă jucători tineri care vor încerca să facă o figură frumoasă în campionat. Partidele din liga a cincea se vor disputa duminica de la orele 11.00. În liga a cincea vor participa 13 echipe: Voinţa Slobozia Ciorăşti, Dinamo Tătăranu, Podgoria Coteşti, Flacăra Urecheşti, Trotuşul Rugineşti, Victoria Vînători, Şoimii Mirceşti, Unirea Focşani, ASS Victoria Pufeşti, Tractorul Năneşti, Unirea Milcovul, Viticultorul Vîrteşcoiu şi Voinţa Răstoaca. Joi, de la orele 16.30, la Casa de Cultură din Focşani va avea loc şedinţa cu delegaţii echipelor din liga a cincea. Mai mulţi delegaţi şi-au exprimat dorinţa ca liga a cincea să se desfăşoare în sistem campionat, fiecare cu fiecare. O decizie definitivă va fi luată în cadrul şedinţei. Tot atunci se va stabili dacă liga a cincea va debuta pe 15 sau 29 septembrie. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea aşteaptă înscrieri pentru Cupa Romaniei unde vor intra în prima fază echipele înscrise în Liga a-V-a cat şi alte echipe de amatori care doresc să participe doar la această competiţie. Prima etapă a Cupei Romaniei faza pe judeţul Vrancea va avea loc pe data de 22 septembrie 2013. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.