Sport

Rugbiştii au terminat pe trei la turneul în şapte pe teren propriu

Dan Chiriac
8 sep 2013 670 vizualizări
Echipa de rugby în şapte, sub 19 ani, de la Liceul cu Program Sportiv Focşani a jucat sambătă în campionatul de juniori.

Pe Stadionul Tineretului din Focşani, elevii lui Viorel Ion şi Romică Păun au evoluat în compania celor şase adversare din serie, Steaua Bucureşti, Metrorex Bucureşti, CSS Bîrlad, CSO Pantelimon, Liceul “Aurel Vlaicu:” Bucureşti şi LPS Constanţa. Primul turneu al campionatului a avut loc săptămana trecută la Bîrlad. Focşănenii au fost repartizaţi în grupă cu LPS Constanţa şi CSO Pantelimon. Focşănenii au îcaştigat primul meci, 24-7 cu ilfovenii. în jocul doi al grupei, constănţenii au trecut cu 28-7 de CS OPAntelimon. Meciul decisv pentru catigarea grupei s-a terminat la egalitate, scor 14-14, astfel încat constăneţenii au acces în finala mare pe care au c-aştigat-o în faţa celor de la Colegiul “Aurel Vlaicu”. Focşănenii au termina tpe poziţia a treia după ce au caştigat cu 19-7 finala mică jucată cu CSS Bîrlad, o echipă formată din jucători de la centru de excelenţă. Echipa de rugby în 15 de la LPS Focşani va debuta în campionat pe 14 septembrie. În prima etapă, formaţia pregătită de Romeo Păun şi Viorel Ion va juca pe teren propriu în compania formaţiei Liceului “Aurel Vlaicu” Bucureşti. Partida se va disputa pe Stadionul “Tineretului” din Focşani. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.