Sport

Otelul a trecut de socul cu Rapid

Alex Smeu
9 nov 2006 790 vizualizări
Unirea Urziceni - Otelul Galati 1 - 2 (0 - 0) intr-un meci din cadrul 8-imilor Cupei Romaniei Timisoreana la fotbal. La Focsani au fost prezenti si 200 de suporteri galateni care si-au incurajat echipa pe toata durata partidei. Galatenii au reusit sa se califice in sferturile competitiei chiar daca in ultima etapa din Liga I fusesera umiliti pe teren propriu cu Rapid, scor 0 - 7

Ieri stadionul "Milcovul I" din Sud a gazduit o noua partida din Cupa Romaniei ce a pus fata in fata formatiile Unirea Urziceni si Otelul Galati. In fata a aproximativ 3000 de spectatori pima repriza a fost una destul de echilibrata fara prea multe ocazii de poarta, singura oportunitate de a inscrie apartinind galateanului Jula, care l-a gasit excelent de Paraschiv, il dribleaza pe Stelea, insa pierde prim-planul, iar portarul celor de la Urziceni retine fara probleme. Otelul incepe in forta actul secund si inscrie prin Jula, dupa un corner executat perfect e fostul dinamovist Dorin Semeghin. Tot formatia pregatita de Petre Grigoras mai rateaza o data prin Tanase, care suteaza din unghi insa Stelea respinge in aut. Atmosfera se incinge in teren la o faza la care jucatorii ialomiteni cer penalty la o faza la care Costescu a fost avertizat de Serea cu cartonas galben pentru simulare. Urziceniul revine in joc in minutul 79, atunci cind D. Costescu a patruns pe partea dreapta, i-a pasat in spate lui C. Dobre, care a marcat cu un sut la coltul lung de la 16 metri. Cu doar cinci minute inainte de final galatenii au izbutit sa inscrie prin I. Paraschiv, care a pus latul din 6 metri dupa o centrare pe jos de pe partea dreapta a lui Badescu. Imediat dupa fluierul final, tehnicianul Otelului, Petre Grigoras, s-a aratat destul de multumit de jucatorii sai. "Sint bucuros pentru rezultat, desi jocul nostru nu a fost consistent. Prima repriza am avut o sumedenie de ocazii, dar am ratat nepermis. Nu ne propunem ca

cistigam Cupa Romaniei datorita faptului ca sint echipe mai bune care se vor lupta pentru acest trofeu", a precizat Grigoras. Dan Petrescu nu a stat de vorba cu nici un reprezentant mass-media, el urcindu-se

imediat in autocarul Unirii. In tribunele arenei vrincene a fost prezent si presedintele galatenilor, Marius Stan.


Bogdan Stelea in poarta ialomitenilor


Poarta celor de la Unirea Urziceni a fost aparata de fosta glorie a generatiei de aur, Bogdan Stelea, care a semnat cu gruparea pregatita de Dan Petrescu exact in ziua meciului. "Meciul a fost unul destul de disputat cu ocazii de ambele parti. Nu cred ca alegerea mea de a apara la Urziceni este un pas inapoi dupa perioada in care nu am activat la nici o formatie. Chiar daca am pierdut in fata Otelului, mergem inainte pentru ca avem de corectat unele lucuri in campionat", a declarat Stelea. Portarul Unirii a fost fluierat pe toata durata partidei de sustinatorii Galatiului care nu au uitat ca Stelea a fost in lotul Otelului in acest debut de campionat, chiar daca nu a evoluat nici un minut pentru gruparea patronata de Marius Stan.


Suporterii galatenilor au cintat neincetat


Pe "Milcovul I" au fost prezenti aproximativ 200 de sustinatorii ai echipei antrenate de Petre Grigoras care au fost dotati cu steaguri, fulare si tobe. Acestia au cintat pe toata durata meciului si nu au uitat de rivalii din Ghencea si de sub podul Grant, aducind injurii si jucatorilor de la Unirea Urziceni. De la finalul inilnirii nu au lipsit incidentele. Potrivit Jandarmeriei, la evacuarea suporterilor de pe stadion, doi sustinatorii ai Otelului au aruncat cu sticle in forte, ei fiind amendati.


Dinamo eliminata chiar la Bucuresti


Surpriza 8-imilor Cupei a fost scoaterea din competitie a dinamovistilor care au pierdut impotriva Panduriilor Tg. Jiu, scor 1 - 0. Meciul s-a disputat ieri pe stadionul "Lia Manoliu", iar golul gorjenilor a fost marcat de Iordache in minutul 104. Un alt meci interesant a avut loc intre Poli Timisoara si CFR Cluj, partida cistigata de banateni cu scorul de 2 - 0.

Rezultate inregistrate in Cupa Romaniei:

u FC National - FC Caracal 3 - 2, UTA Arad - FC Arges 0 - 2 (meciuri disputate marti), Poli Iasi - Farul Constanta 1 - 0, Pandurii Tg. Jiu - Dinamo Bucuresti 1 - 0, Poli Timisoara - CFR Cluj 2 - 0, Unirea Urziceni - Otelul Galati 1 - 2, Partidele Rapid Bucuresti - Universitatea Craiova s-a jucat aseara dupa inchiderea editiei. Disputa dintre Steaua Bucuresti si Apulum Alba Iulia va avea loc astazi de la ora 20.45 pe stadionul Ghencea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.