Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Tecău îşi caută perechea

Ziarul de Vrancea
3 sep 2013 459 vizualizări
Tenismanul Horia Tecău a declarat, ieri, că îşi caută un coechipier tanăr, care să-l ajute să revină în fruntea topului ATP de dublu, după ce colaborarea cu fostul său partener, Max Mirnîi din Belarus, nu a adus rezultatele pe care le aştepta, informează dolce-sport.ro.

"Aveam un pic aşteptări mai mari. Pe hartie totul părea OK,  aveam un partener foarte bun, un antrenor, dar se pare că undeva jocul nostru nu s-a completat pe teren şi n-am reuşit să jucăm niciunul dintre noi la capacităţile şi abilităţile noastre. Caut un jucător tanăr şi motivat cu care să mă înţeleg bine şi cu care să revin la jocul meu pe care îl făceam înainte", a declarat Tecău. Horia Tecău şi Max Mirnîi au fost eliminaţi în primul tur la US Open. Ei au făcut echipă de la începutul acestui an, dar nu au reuşit să caştige decat două turnee. Tecău a coborat pe locul 28 în clasamentul ATP de pe locul 5, pe care îl ocupa cand era coechipier cu suedezeul Robert Lindstedt, alături de care a caştigat zece turnee şi a disputat trei finale la Wimbledon.

Încredere în Rusescu

Directorul sportiv al clubului FC Sevilla, Ramon Rodriguez Verdejo "Monchi" a declarat că atacantul Raul Rusescu, achiziţionat în această vară de la Steaua bucureşti, nu va părăsi gruparea spaniolă. "Lotul a fost stabilit, Rusescu nu va pleca. El joacă foarte puţin acum, deoarece unor jucători le trebuie mai mult timp de acomodare şi de recuperare după vacanţă. Antrenorul are un plan pentru el ca să scurteze această perioadă. Evoluţiile lui Rusescu vor fi bune, suntem siguri de asta. El va fi cat de curand la dispoziţia antrenorului", a spus Monchi. Tehnicianul echipei Unai Emery a afirmat, în urmă cu o săptămană, că atacantul roman mai are nevoie de pregătire fizică. Presa a scris în ultima perioadă că Raul Rusescu ar putea fi împrumutat de FC Sevilla la formaţia Racing Santander, din liga a treia spaniolă.
 
"Jerry" Gane, antrenor la Corona

Tehnicianul Ionel Gane a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Corona Braşov, înlocuindu-l pe Nicolae Manea care va deveni managerul clubului. Ionel Gane, în varstă de 42 de ani, a mai antrenat echipele Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova şi CS Turnu Severin. 

Tunul tunarilor

Mijlocaşul german al echipei Real Madrid, Mesut Özil, a fost achiziţionat, luni seară, de formaţia Arsenal Londra, clubul englez anunţand că este vorba de un transfer "record". Conform presei britanice, suma de transfer ar fi de aproximativ 50 de milioane de euro. "Am spus toată vara că facem tot posibilul să aducem jucători valoroşi. Özil este un mare jucător care şi-a demonstrat calităţile şi la club, dar şi la naţională. îl urmărim de mult timp şi am aşteptat momentul potrivit pentru a-l transfera", a declarat Arsène Wenger, antrenorul formaţiei londoneze. Özil, în varstă de 24 de ani, a fost achiziţionat de Real Madrid în vara anului 2010 de la Werder Bremen. Internaţionalul german este al patrulea jucător transferat în această vară de Arsenal Londra, după italianul Emiliano Viviano şi francezii Yaya Sanogo şi Mathieu Flamini.

Înlocuitorul lui Webber, la "Tauri"

Australianul Daniel Ricciardo îl va înlocui, începand din sezonul 2014, pe compatriotul său Mark Webber la Red Bull Racing, urmand să fie coechipier cu triplul campion mondial Sebastian Vettel, a anunţat, luni, echipa austriacă de Formula 1. Oficialul Red Bull, Helmut Marko, a precizat că Ricciardo, 24 de ani, va fi pilotul echipei campioane mondiale cel puţin trei ani. Ricciardo, născut la Perth, a evoluat pană în prezent la echipele HRT (2011) şi Toro Rosso (2012 şi 2013). Cu Toro Rosso, a doua echipă a producătorului de băuturi energizante, australianul a reuşit 22 de puncte în Formula 1, locul VII  ocupat la Marele Premiu al Chinei din acest an fiind cea mai bună performanţă a sa. La finalul lunii iunie, Mark Webber a anunţat că acesta va fi ultimul său an în Formula 1, din 2014 urmand să evolueze în curse de anduranţă cu Porsche.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.