Sport

Transferuri la spartul targului

Ziarul de Vrancea
3 sep 2013 522 vizualizări
Cu aducerea lui Neagu, Varela şi Kapetanos, Steaua şi-a definitivat lista pentru meciurile din Liga Campionilor În ultima zi, în care trebuia să trimită la UEFA lista cu jucătorii pentru meciurile din grupa E a Ligii Campionilor, Steaua şi-a completat lotul cu trei fotbalişti

Ieri mijlocaşul gălăţean Ionuţ Neagu a semnat cu echipa campioană, după ce luni a făcut vizita medicală, iar tot în cursul zilei de ieri s-au perfectat transferurile fundaşului vasluian Fernando Varela şi atacantului Pantelis Kapetanos, de la CFR Cluj. După cum anunţă directorul general al clubului Oţelul, Narcis Răducan, transferul lui Neagu a scos din vistieria Stelei 620 mii de euro. În varstă de 23 de ani, Ionuţ Neagu, a evoluat în cariera sa doar pentru Oţelul Galaţi, alături de care a caştigat titlul şi Supercupa Romaniei în sezonul 2010/2011. Toate cele trei achiziţii au fost trecute pe lista jucătorilor pentru Liga Campionilor, care a fost trimisă la Nyon ieri, la ora 13:00.
Lista, alcătuită de antrenorul Laurenţiu Reghecampf îl cuprinde şi pe mijlocaşul Alex Chipciu, accidentat în acest moment, în speranţa că se va reface măcar pentru ultimele două meciuri din grupă. În schimb, din lotul "roş-albaştrilor" nu fac parte Răduţ, Rapă, Nikolic şi Mihai Costea. Jucătorii incluşi pe lista UEFA pentru grupele Ligii Campionilor sunt următorii: Niţă, Tătăruşanu, Cojocaru (portari), Szukala, Gardoş, Latovlevici, Georgievski, Pîrvulescu, Varela (fundaşi), Pintilii, Chipciu, Filip, Tănase, Prepeliţă, Cristea, Stanciu, Neagu, Bourceanu, Popa (mijlocaşi), Tatu, Piovaccari, Kapetanos, Iancu (atacanţi).
* Atacantul Diego Rubio, internaţional chilian în varstă de 20 de ani, care are şi cetăţenie germană, a semnat un contract cu Pandurii Targu Jiu. Rubio a evoluat la Colo-Colo (Chile), înainte de a fi transferat la Sporting Lisabona, în vara anului 2011. Sezonul trecut, el a evoluat la echipa secundă a clubului lusitan.
* Mijlocaşul echipei Udinese, Gabriel Torje, a fost împrumutat pană la finalul sezonului la formaţia Espanyol Barcelona, a anunţat site-ul oficial al grupării spaniole. Torje, în varstă de 23 de ani, a fost achiziţionat de Udinese în vara anului 2011, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Granada, pentru care a marcat trei goluri în 34 de meciuri jucate în Primera Division.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.