Sport

CSM Focşani, învingătoare la Cupa Sport Team

Dan Chiriac
2 sep 2013 877 vizualizări
Grupa 2004, pregătită de Orlando Donciu, a reuşit o performanţă excelentă la Bucureşti

Grupa 2004 de la CSM Focşani şi-a confirmat încă o dată valoarea, reuşind să se claseze prima la Cupa Sport Team. Competiţia a avut loc la finalul săptămanii în Capitală. Focşănenii au trecut cu 4-2 cu Pro Team I Bucureşti, 5-3 cu Universitatea Craiova, 6-0 cu Liceul Mircea Eliade Bucureşti, 4-3 cu AS Galactic Bucureşti, 7-1 cu Corona  Braşov, 7-1 cu Junior Star Bucureşti. În semifinale, CSM a trecut cu 5-2 de ARD Snagov. Finala nu a avut istoric, focşănenii trecand cu 5-0 de Atletic Roşiorii de Vede.  Jucătorii care au reuşit acest rezultat sunt: Luca Ioan Martiş, Preda Sorin Emanuel (portari), Eduard Lambrinoc, Sebastian Pîrlog, Dragoş Norocea, Radu Neacşu, David Şerbănică, Ianis Bejenearu, Teodor Donciu, Eduard Vasilescu şi Alexandru Ghibirdic. Din lotul formaţiei focşănene fac parte copiii judecătorului Adrian Toni Neacşu, a fostului arbitru Marius Martiş, dar şi a antrenorului Orlando Donciu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.