Sport

Echipele din Superligă, obligate să aibă cate doi antrenori

Dan Chiriac
2 sep 2013 647 vizualizări
Comisia Tehnică din cadrul AJF Vrancea a anunţat că toate echipele de fotbal înscrise în campionatele judeţene (liga a patra, a cincea, juniori/A1, B1, C, D, E) au obligaţia, conform ROAF, să aibă antrenori pentru instruire/ pregatire şi jocuri oficiale organizate de AJF Vrancea.

Astfel, antrenorul de la seniori trebuie să aibă licenţă UEFA C cu card vizat, iar cel de la juniori sau copii să fie instructor sau monitor. Antrenorii vor fi obligaţi ca la fiecare joc oficial să prezinte arbitrilor, la întocmirea raportului de arbitraj, carnetul de antrenor vizat pe anul în curs. “Neprezentand carnetul vizat pe anul în curs, antrenorul nu are voie să conducă echipa de pe banca tehnică şi nu va fi trecut în raportul de arbitraj. Echipa aflată în culpă va fi sancţionată conform regulamentului FRF/AJF. Cluburile participante în competiţiile organizate de AJF au obligaţia de a comunica în scris Comisiei Tehnice/AJF Vrancea componenţa staff-ului înaintea începerii fiecărui sezon competiţional”, spune Neculai Petrea, preşedintele Comisiei Tehnice. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.