Sport

Nervi pe semicerc

Ziarul de Vrancea
31 aug 2013 368 vizualizări
Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a pierdut după un meci tensionat cu prelungiri, în faţa echipei FC Porto

Campioana Romaniei la handbal masculin HCM Constanţa a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, ieri, în finala turneului preliminar de la Porto, de echipa gazdă, cu scorul de 22-26 (9-12, 19-19), fiind nevoie de prelungiri pentru stabilirea caştigătoarei. Finalul meciului a fost la un pas de o bătaie generală, după ce pivotul de la FC Porto, Tiago Rocha, l-a lovit în faţă pe Şimicu, la scorul 22-19, în minutul patru al primei reprize de prelungiri. Spiritele s-au "aprins", Tiago primind cartonaş roşu direct pentru infracţiune, în timp ce jucătorii din ambele tabere au fost calmaţi la timp de arbitri şi oficiali. Victoria a revenit portughezilor de la FC Porto, care după 19-19 la finalul timpului regulamentar, au reuşit să se impună în două reprize de prelungiri şi să obţină calificarea în grupa B a Ligii Campionilor, scor 26-22.Golurile echipei constănţene au fost înscrise de Sadoveac 6, Csepreghi 4, Angelovski 3, Criciotoiu 2, Şimicu 2, Toma 2, Stavrositu 2, Novanc 1.
Sambătă, în semifinalele turneului, FC Porto a dispus de norvegienii de la Elverum Handball Herrer, cu scorul de 29-28 (13-13), iar HCM Constanţa a trecut de campioana Olandei, HV Kras Volendam, cu scorul de 34-25 (19-14). FC Porto se va confrunta în grupa B a Ligii Campionilor cu echipele THW Kiel (Germania), KS Vive Targi Kielce (Polonia), KIF Kolding Copenhaga (Danemarca), Dunquerque HB (Franţa) şi caştigătoarea dintre Montpellier HB şi Wisla Plock. HCM Constanţa va continua "aventura europeană" în turul trei al Cupei EHF, urmand să-şi cunoască adversara la tragerea la sorţi din 22 octombrie. În turul secund al Cupei EHF vor evolua Ştiinţa Bacău şi CS Caraş Severin.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.