Sport

Două echipe noi la liga de minifotbal

Dan Chiriac
30 aug 2013 625 vizualizări
Primul meci din noua ediţie are loc maine, de la orele 15.00

Maine începe ediţia a patra a ligii de minifotbal. Partidele se vor disputa la terenul sintetic de la bariera Odobeşti. Pe ultima sută de metri, două echipe şi-au schimbat denumirea. Astfel, Dark Knights a devenit Jess Cafe, iar Viitorul – Sporting Car Media. Prima etapă va programa şase partide, în condiţiile în care campioana Voinţa Deep Serv participă la un turneu la Iaşi. Partidele vor începe la orele 15.00. Primele 4 echipe din clasament la sfarşitul campionatului se vor califica în play-off pentru desemnarea campioanei (cu punctaj: loc 1-3p, loc 2-2p, loc 3-1p şi loc 4-0p). După desemnarea campioanei, echipele clasate pe locurile 1 - 8 vor participa în Cupa Romaniei, în sistem eliminatoriu prin tragere la sorţi. Caştigătoarea cupei la nivel local alături de viitoarea campioană, vor participa la turneele naţionale organizate de Federaţia de minifotbal din Romania în vara anului 2014. Echipele clasate pe locurile 9 - 14, vor participa în play-out. Faţă de ediţia precedentă au dispărut mai multe echipe. Cel mai important nume este cel al vicecampionilor de la Sporting Roberbian. Echipa manageriată de Cristi Cîrnu a decis să se retragă din campionat şi nu a mai disputat finala supercupei ce trebuia să opună cele mai bune formaţii din sezonul precedent. Voinţa Deep Serv participă la Cupa Magic, unde face parte din grupa C, alături de echipele Cora Pantelimon, Fenix Piatra Neamţ şi Angi-Bau Concept Iaşi. La mijlocul săptămani, Voinţa Deep Serv a caştigat un amical cu CJ Buzău, scor 5-3. (Dan CHIRIAC)

Programul primei etape:

15.00: Sanorom – Jess Cafe
16.00: Sordi di Cristo – 22 Grade
17.00: Fabrica de imagine- Teomax
18.00: Total Solutions  - Sporting Car Media
19.00:Pantzer – DR. Global/Global Proiect
20.00: Dedeman – GS Mobile
Voinţa Deep Serv – Promostore – amanat
Flux Cafe – stă



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.