Sport

Echipa de futsal a pierdut amicalul de la Galaţi

Dan Chiriac
28 aug 2013 448 vizualizări
United Galaţi - Progresul Focşani 7-4 (2-1), într-o partidă de verificare jucată ieri pe malul Dunării

Ieri, echipa de futsal Progresul Focşani a disputat al doilea amical al verii. Formaţia pregătită de Petrache Gurguiatu şi Elvis Ilaş a întalnit în deplasare pe United Galaţi. Gazdele s-au impus cu 7-4, după ce la pauză au avut un avantaj minim, 2-1. Golurile focşănenilor au fost marcate de Stanciu, Ilaş, Burcăcel şi Sorin Popa. “Suntem mulţumiţi de joc, nu puteam avea pretenţii în condiţiile în care avem o săptămană şi jumătate de pregătire. Avem speranţe că vor caştiga în prima etapă, la Călăraşi, chiar dacă am rămas fără Emilian Chivu, căpitanul echipei”, ne-a spus Elvis Ilaş, antrenorul focşănenilor. Progresul a jucat ieri cu următoarea formaţie: Borş, Sava – S. Sava, Stanciu, Ilaş, Burcăcel, S. Popa, Bîra, Joghiu, Ungureanu şi Dumitriu.  Noutăţile echipei de futsal sunt Bîra, venit de la Young Stars Panciu, Burcăcel, revenit la echipă după ce a jucat la United Galaţi şi Joghiu, un jucător care a evoluat în trecut la Steaua şi Inter Clinceni. Emilian Chivu a renunţat la echipa de futsal, alegand să joace pentru Voinţa Deep Serv la liga de minifotbal. Progresul Focşani va evolua în liga întai în acest sezon, alături de alte 11 echipe. Componenţa ligii întai în sezonul 2013/2014 este următoarea: Dunărea Călăraşi, Sportis Tîrgovişte, Autobergamo Deva, Smart Ionescu Bucureşti, City’us Tg. Mureş, FK Odorhei, KTE Tg. Secuiesc, Spicom Sf. Gheorghe, Clujana Cluj, Progresul Focşani, CSMS Iaşi şi United Galaţi. Progresul Focşani va începe  campionatul pe 2 septembrie, la Călăraşi. Formaţia pregătită de Petrache Gurguitau şi Elvis Ilaş va întalni în deplasare pe Dunărea Călăraşi, într-o partidă ce va fi televizată pe Digi Sport.  Primul meci pe teren prorpiu va avea loc o săptămană mai tarziu în compania celor de la Sportis Tîrgovişte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.