Sport

Cosmin Pasăre, cu un pas la Steaua Bucureşti

Dan Chiriac
27 aug 2013 1170 vizualizări
Alături de acesta, la clubul bucureştean va ajunge şi Alexandru Ilie, portarul celor de la CSM Focşani u Pasăre a jucat în liga a treia la CSM Focşani

Cosmin Pasăre, varful de atac al echipei CSM Focşani va juca în sezonul viitor la Steaua Bucureşti. Jucătorul a evoluat în sezonul precedent în liga a treia şi a marcat cateva goluri care au atras atenţia echipelor mari. Pasăre a trecut apoi la echipa de juniori a clubului focşănean, evoluand în campionatele naţionale de juniori republicani. Prestaţiile sale l-au adus în atenţia clubului bucureştean. În aceste zile, jucătorul se pregăteşte în Ghencea sub comanda antrenorilor de la Steaua. Transferul se va realiza după un acord în trei, Chimia Brazi – CSM Focşani şi Steaua. Jucătorul a fost transferat în urmă cu doi ani de la Chimia Brazi la CSM Focşani. Pasăre urmează să evolueze în sezonul următor în echipa de juniori republicani A de la Steaua. Vîrful de atac poate ajunge apoi chiar şi în prima echipă a Stelei. Pasăre a fost pregătit la Focşani de antrenorii Alin Samoilă, Mihai Oprişan, Adrian Toma, Aurică Pastia şi Daniel Bănică. Un jucător cu reale calităţi fizice şi tehnice, Pasăre a confirmat încă de la primele meciuri disputate la Focşani. Tot în Ghencea se pregăteşte să ajungă şi Alexandru Ilie, portarul care în trecut a dat probe şi la AC Milan. Portarul focşănean, născut în 1997, a început fotbalul la LPS Focşani, apoi a ajuns la CSM Focşani, unde s-a făcut remarcat prin evoluţiile sale. Acesta a fost încadrat în lotul de juniori B a clubului bucureştean, dar de două ori pe săptămană face pregătire cu antrenorul de portari de la echipa mare, Florin Tene. Alexandru Ilie a fost antrenat pînă acum de Alin Samoilă, Puiu Oprişan, Petrache Gurguiatu - la CSM Focşani şi Cristi Lupu, la Şoimii Buzău. Ilie este elev la Colegiul Naţional “Al. I. Cuza”, secţia ştiinţe sociale. Portarul focşănean va fi nevoit acum să aleagă şi modul în care îşi va continua studiile. Are posibilitatea să meargă la un liceu din capitală, dar totodată poate continua cursurile la Focşani, dacă va participa la antrenamente doar de două ori pe săptămană. Este posibil ca în curtea clubului bucureştean să ajungă şi un alt fotbalist de la CSM Focşani, aflat în aceste zile în probe la cel mai titrat club din Romania. (Dan CHIRIAC) 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.