Sport

Grigore se apropie de Verona

Ziarul de Vrancea
25 aug 2013 647 vizualizări
La Dinamo, sunt aproape de perfectare transferurile lui Kostovski şi Zougoula, iar pista Ţucudean nu este abandonată

Fundaşul central Dragoş Grigore este foarte aproape de a fi transferat la formaţia din Seria A italiană Hellas Verona, fiind dorit de fostul antrenor al echipei CFR Cluj Andrea Mandorlini, a declarat ieri preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache. "Cu Verona suntem în discuţii avansate pentru Dragoş Grigore. Din punctul nostru de vedere e vorba despre un transfer definitiv, ei nu s-au pronunţat, dar cred că aşa e. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, deşi eu răbdare am destulă. Acum e problema că suntem trei părţi, Verona îl vrea, jucătorul vrea să plece, Dinamo se opune. Înseamnă că se va rezolva ceva", a declarat Anghelache.  Oficialul dinamovist consideră că postul lui Grugore poate fi acoperit dacă fundaşul va pleca la Verona: "Din punctul meu de vedere nu rămanem descoperiţi, avem destui fundaşi centrali, Luchin, Thicot, Durimel şi Asanovic. Apoi mai avem unul împrumutat, Adi Popa la Universitatea Cluj, şi Dobrosavlevic la echipa a doua. Eu nu mă bag în strategia antrenorului, dar poate că l-a folosit pe Dragoş Grigore tocmai ca să poată fi transferat". Dragoş Grigore a fost titular în partida cu Universitatea Cluj, de vineri, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, caştigată de Dinamo cu 6-0, şi a înscris de două ori, din lovituri de la 11 metri.
Totodată, Anghelache a mai anunţat că Dinamo a plătit transferul atacantului Jovan Kostovski de la Vardar Skopje şi aşteaptă ca jucătorul să vină la Bucureşti. Conform presei belgiane, Kostovski, care este dorit de Dinamo şi de Partizan Belgrad, ar fi tentat să accepte o ofertă din partea clubului Oud-Heverlee Leuven. Atacantul macedonean Jovan Kostovski, în varstă de 26 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Vardar Skopje, OFI Creta, Metalurg Skopje şi Orduspor. Preşedintele grupării dinamoviste speră ca pană la sfarşitul săptămanii să ajungă în Romania şi atacantul ivorian Kevin Zougoula, lăsand de înţeles că nici varianta întoarcerii lui Geroge Ţucudean de la Standard Liège nu este abandonată. "Zougoula va veni, e în procesul de obţinere a vizei. El a solicitat viza, noi nu avem ambasadă în Coasta de Fildeş, consulul onorific a trimis documentele la Dakar, va primi azi-maine viza, apoi urmează să ajungă la Bucureşti pană vineri seară. În ceea ce-l priveşte pe Ţucudean, am o ultimă ofertă primită sambătă noapte. Mă voi pronunţa asupra ei", a mai spus Anghelache. Atacantul Kevin Zougoula, în varstă de 25 de ani, a evoluat pană în prezent la echipa din Coasta de Fildeş Sewe Sport de San Pedro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.