Sport

Atleţii au participat la etapa finală la naţionalele de seniori

Dan Chiriac
25 aug 2013 453 vizualizări
Atleţii vranceni au participat la etapa finală a campionatului naţional de atletism pentru seniori, tineret, desfăşurată la finalul săptămanii trecute. În acest an au avut loc mai multe etape la aceste categorii de varstă

Toate întrecerile s-au desfăşurat la Bucureşti, pe stadionul “Iolanda Balaş-Soter”. La etapa finală au participat şi atleţii vranceni. În proba de 3000 de metri obstacole, două atlete de la CS Unirea Focşani, au fost la un pas de podium. Din păcate, la final, Claudia Prisecaru a terminat pe poziţia a şasea cu timpul de 11 minute 25 de secunde şi 95 de sutimi. Aceasta a fost urmată în ierarhie de colega sa de club Simona Andreea Pioară. La aruncarea suliţei, George Zaharia, de la CSS Adjud, s-a clasat pe poziţia a cincea cu o aruncare de 62 de metri şi 94 de centimetri. Ieri au avut loc ultimele finale ale naţionalelor. În urmă cu o săptămană, la Bucureşti, la etapa finală la juniori I, Vlad Dulcescu a terminat al doilea la 400 de metri garduri, obţinand argintul. Acesta este legitimat la CS Unirea Focşani şi este pregătit de Fănel Iliescu. Nicoleta Coman s-a clasat a treia în finala probei de 3.000 de metri obstacole. Sportiva este pregătită la clubul LPS Focşani de antrenorul Gicu Alecsandrescu. Pe podium a urcat şi atleta adjudeană Petruţa Rotaru, care a terminat a doua la aruncarea suliţei. Sportiva legitimată la CSS Adjud este pregătită de soţii Ioan şi Camelia Ciortan. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.