Sport

click.ro:Scandal monstru pe înmormântarea lui Costică Ştefănescu

Ziarul de Vrancea
22 aug 2013 1637 vizualizări
În timp ce fratele şi copiii fotbalistului fac pregătiri la Săbăreni, soţia a stabilit cu primarul Craiovei să-l îngroape în Bănie

Vestea că fostul mare fotbalist Costică Ştefănescu s-a sinucis a şocat marţi o ţară întreagă. Rudele, dar şi milioane de fani, se pregătesc acum să-l conducă pe ultimul drum. Necazul e că fiecare îl vrea înmormântat pe Ştefănescu în locuri diferite!

Din pricina cancerului pulmonar pe care-l căpătase şi a durerilor de neîndurat, Costică Ştefănescu s-a aruncat de la balconul spitalului Militar din Bucureşti, unde fusese internat. Şi-a motivat însă gestul într-un bilet de adio pe care l-a lăsat pe noptiera salonului de spital.

Ne-a scris tuturor că ne iubeşte şi ne roagă să-i iertăm gestul. Spunea că nu mai poate îndura durerile care-l chinuiau. Ne aşteptam la orice, numai la asta nu. Trebuia să ne fi gândit că e ceva în neregulă cu el, mai ales de când ne-a spus că şi-ar dori să fie eutanasiat. Era clar că el nu mai poate lupta cu boala", ne-a mărturisit Ion Ştefănescu, fratele marelui fotbalist.

 

Când era încă în putere, juca în meciuri demonstrative

Foto:click.ro

Reporterii Click! au fost la Săbăreni, în casa părintească, unde se fac ultimele pregătiri pentru înmormântarea lui Costică Ştefănescu.

''Aici s-a născut gloria fotbalului românesc, aici au locuit până nu demult părinţii săi, şi aici stau acum fratele lui Ştefănescu, prima lui soţie şi fiica lui. S-a tuns iarba în curte, s-au defrişat câţiva copaci - pentru a face loc meselor, la parastas - iar la cimitir au fost trimise deja indicaţii privind placarea locului de veci cu marmură nouă. „Trupul fratelui meu va fi depus joi la Casa Fotbalului, unde va sta până vineri. Apoi, până sâmbătă, când îl vom înmormânta, Costică va sta în casa în care s-a născut. Adică aici, la Săbăreni", punctează Ion Ştefănescu.

A fost căpitanul echipei României până în 1985-Foto:click.ro

Ministrul Apărării” a jucat de 66 de ori pentru naţională-Foto:click.ro

Costică Ştefănescu cu soţia sa, Mariana-Foto:click.ro

Săbăreni: Fratele fostului sportiv ne-a arătat casa undeva fi adus Ştefănescu. El va fi înmormântat lângă părinţii lui-Foto:click.ro

Surpriză, însă! În jurul înmormântării sportivului pare a se fi declanşat un întreg scandal după ce ultima sa soţie a decis să aducă trupul neînsufleţit la Craiova, unde numele Costică Ştefănescu a fost de-a dreptul venerat de fani.

Craiova: Mary, soţia lui Ştefănescu vrea să-l înmormânteze pe fostul sportiv în oraşul unde a cunoscut celebritatea

Foto:click.ro

Potrivit edilului din Bănie, Lia Olguţa Vasilescu, fostul fotbalist va fi înmormântat sâmbătă, pe Aleea Eroilor din Cimitirul Sineasca. Primăria Craiova s-a angajat chiar să suporte cheltuielile de înmormântare întrucât Costică Ştefănescu era cetăţean de onoare al oraşului din anul 2003.

Soţia lui Costică Ştefănescu nu crede în ipoteza sinuciderii

VIDEO / Momente emoţionante din cariera glorioasă a lui Costică Ştefănescu

Moment de reculegere la Steaua - Legia pentru Costică Ştefănescu

Ceartă pe locul unde va fi înmormântat Costică Ştefănescu

„O să ne ocupăm de înmormântare, noi şi familia, este şi normal să se întâmple acest lucru, având în vedere faptul că a fost cetăţean de onoare al oraşului Craiova, deci sunt şi nişte obligaţii pe care noi le avem faţă de familie", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a mai spus că sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu va fi dus joi, la orele prânzului, la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, unde oamenii îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Ulterior, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi dus la capela Bisericii Harşu, aflate în spatele Pieţei Centrale a oraşului, iar sâmbătă va avea loc înmormântarea la cimitirul Sineasca. La ora actuală, pregătirile de înmormântare sunt în toi şi la Craiova şi la Săbăreni.

Soţia susţine că a fost accident, nu sinucidere

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Costică Ştefănescu, a fost găsit decedat marţi seara, după ce s-a presupus că s-a aruncat de la etajul cinci al Spitatulul Militar din Capitală.

Foto:click.ro

Raportul IML prezintă cauza morţii ca fiind politraumatism. Deşi din primele verificări reiese că este vorba de sinucidere, iar fratele fotbalistului a şi văzut biletul de adio, soţia fostului fundaş susţine că Ştefănescu se afla sub influenţa unor sedative foarte puternice şi în momentul când a dorit să deschidă geamul ca să ia o gură de aer s-a dezechilibrat şi a căzut.

 

www.click.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.