Sport

Adunarea Generală a AJF Vrancea are loc maine

Dan Chiriac
19 aug 2013 822 vizualizări
Delegaţii echipelor de liga a patra vor participa la întalnirea de la Cîmpineanca u Euromania Dumbrăveni, Victoria Vînători şi Victoria Gologanu au promovat după încheierea sezonului în Superligă

Biroul Executiv al Asociaţiei Judeţeane de Fotbal Vrancea a decis ieri ca Adunarea Generală a echipelor din Superliga Vrancei să aibă loc maine. Acţiunea va avea loc cu începere de la orele 18.00, la noua sală de şedinţe aparţinand Consiliului Local Cîmpineanca. Sunt aşteptaţi delegaţii echipelor Naţional Goleşti, Energia Vulturu, Foresta Gugeşti, Victoria Gugeşti, Doctor GSM Suraia, Selena Jariştea, FC Mărăşeşti, AS Cîmpineanca, Unirea Ţifeşti, Voinţa Odobeşti, Voinţa Cîrligele, Euromania Dumbrăveni, Victoria Vanători, Victoria Gologanu, CSM Focşani şi Young Stars Panciu. Cu această ocazie se va discuta şi modalitate de desfăşurare a noului sezon. Biroul Executiv a decis ieri ca noul sezon să se desfăşoare după sistemul campionat în cazul în care nu se vor înscrie toate cele 16 echipe care au dreptul. Tot ieri, Biroul executiv al AJF Vrancea a decis să introducă o taxă de 100 de lei pentru toate echipele care vor participa în campionatele de juniori. De asemenea, la meciurile de juniori, arbitri vor primi şi transport. Membrii biroului au decis tot ieri ca reprezentanţii AJF să inspecteze în zilele următoare stadioanele echipelor, în vederea participării în sezonul 2013-2014. Condiţiile minime de omologare sunt următoarele: gard de 1,5 metri, vestiare pentru arbitri şi echipa oaspete. Acolo unde sunt probleme se va da omologare provizorie şi se va acorda un termen de două săptămani pentru remedierea situaţiei. Dacă după al doilea termen baza sportivă nu corespunde, clubul în cauză va disputa partidele de acasă pe un alt stadion omologat de AJF Vrancea. Sezonul 2013/2014 va debuta pe 31 august. Pană atunci, AJF Vrancea va organiza Memorialul “Florin Jelea” în memoria fostului mare fotbalist, stins în urma unui tragic accident rutier. Partidele vor avea loc la finalul acestei săptămani, cel mai probabil pe stadionul din Goleşti, care-i poartă numele fostului jucător. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.