Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Nistor va pleca la Evian

Ziarul de Vrancea
16 aug 2013 682 vizualizări
Impresarul Lucian Marinescu a declarat, ieri, că mijlocaşul Dan Nistor este aproape de a fi transferat de la Pandurii Targu Jiu la echipa franceză Evian, gruparea gorjeană urmand să primească suma de 800.000 de euro, iar fotbalistul să semneze un contract pe o durată de patru ani cu noul său club

"Lucrurile sunt foarte înaintate şi oamenii sunt foarte interesaţi. Au mai rămas puţine detalii. De două luni lucrez la transferul lui şi sper să se finalizeze. Suntem pe linie dreaptă. Mai este o chestiune legată de semnarea hartiilor şi mai sunt mici detalii din contractele respective. Am ajuns în final la suma de 800.000 de euro pentru transfer şi poate după meciul cu Astra totul se va finaliza. Nistor ar urma să semneze pe patru ani", a spus Marinescu, la Sport.ro. La randul său, preşedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat, tot vineri, că există o ofertă pentru mijlocaşul Dan Nistor de la clubul Evian, dar jucătorul va pleca numai după meciurile pe care gorjenii le vor disputa în play-off-ul Ligii Europa, cu Sporting Braga.

Rapidiştii au intrat în grevă

Jucătorii, antrenorii şi angajaţii clubului Rapid au intrat, ieri, in grevă, nemulţumiţi de faptul că noii acţionari Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu nu le-au achitat salariile. Surse din cadrul grupării giuleştene au declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, că salariile pe ultimele trei luni şi jumătate nu au fost plătite. "Nimeni nu a mai primit niciun ban în ultimul timp. S-au plătit banii pană în aprilie şi atat. Pe mai, iunie, iulie şi acum august nu am primit nimic În afară de promisiuni. în aceste condiţii nu ştiu cine poate rezista. Toţi suntem îngrijoraţi de situaţia financiară a clubului", au declarat sursele citate. Tehnicianul Marian Rada programase pentru ieri dimineaţă un antrenament, dar acesta nu a mai avut loc. Jucătorii veniţi la baza sportivă Pro Rapid au refuzat să se îmbrace în echipamentul de antrenament şi au solicitat să discute cu acţionarii Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu.

Emil Dică, la Ceahlăul

Mijlocaşul Emil Dică şi-a reziliat contractul cu FC Rapid şi a ales să evoluze la Ceahlăul Piatra Neamţ, deoarece este un club cu stabilitate financiară. "Am vorbit cu Daniel Stana si Gabi Canu şi am ales să vin la Ceahlăul, este un club cu stabilitate financiară. Nu am venit să mă bat pentru evitarea retrogradării. Sunt obişnuit altfel şi sper să fim surpriza întrecerii. Este aici o echipă schimbată în bine şi joacă un fotbal plăcut şi bun", a spus Emil Dică. El a semnat cu Ceahlaul un contract pe o perioada de trei ani. Dică, 31 de ani, va urma un program special de pregătire, care să îl aducă la nivelul colegilor săi, a precizat sursa citată.

Dinamo nu vrea echipă în Liga a III-a

Conducerea FC Dinamo intenţionează să nu înscrie a doua echipă a clubului în Liga a III-a după ce Federaţia Romană de Fotbal a refuzat solicitarea de a completa Seria I a Ligii a II-a cu Dinamo II, formaţie retrogradată sezonul trecut, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele Constantin Anghelache. Motivul pentru care conducerea FC Dinamo nu vrea ca echipa să evolueze în Liga a III-a este nivelul scăzut al competiţiei. Oficialul dinamovist precizează faptul că în cadrul unei şedinţe la FRF i-a fost comunicat faptul că Seria I a Ligii a II-a va avea 14 echipe, urmand ca locul liber să fie ocupat de Dinamo II, care a retrogradat în eşalonul trei valoric la finalul sezonului trecut.

"Metaliştii" au pierdut şi la TAS

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a confirmat, ieri, excluderea clubului ucrainean Metalist Harkov din ediţia 2013/2014 a Ligii Campionilor pentru implicarea în meciuri trucate. Clubul ucrainean a sesizat TAS în speranţa de a suspenda sancţiunea pronunţată, miercuri, de UEFA, care a decis excluderea echipei şi înlocuirea cu gruparea PAOK Salonic în play-off-ul cu germanii de la Schalke 04. "După ce a examinat argumentele părţilor, vicepreşedintele TAS a decis să respingă cererea FC Metalist. în consecinţă, decizia UEFA rămane în vigoare, ceea ce înseamnă cu FC Metalist Harkov este exclus din competiţiile UEFA 2013/2014", a anunţat TAS într-un comunicat. Tribunalul aminteşte că la 2 august 2013, o comisie a TAS a stabilit că Metalist şi caţiva oficiali ai clubului sunt vinovaţi de trucarea meciului Karpati Lvov - Metalist Harkov, din data de 19 aprilie 2008. Acest caz face obiectul unui apel la Tribunalul Federal elveţian.

Ziariştii au "demis" selecţionerul

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a negat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, informaţiile apărute ieri în presa din Turcia, potrivit cărora selecţionerul Abdullah Avci ar urma să fie demis de la conducerea tehnică a adversarei Romaniei în preliminariile Cupei Mondiale din 2014. " Federaţia Turcă de Fotbal nu a avut nicio intervenţie sau opinie cu privire la Abdullah Avci, aşa cum s-a susţinut în ştirile respective. Abdullah Avci, responsabil tehnic al echipelor naţionale şi antrenor principal al primei reprezentative, este în funcţie. Considerăm că tentativa de a înşela opinia publică publicand astfel de ştiri fără vreo bază şi care afectează oamenii şi respectul faţă de echipa naţională nu se potriveşte cu credibilitatea, încrederea şi etica organelor mass-media", se arată în comunicatul TFF.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.