Sport

Martina a revenit cu succes

Ziarul de Vrancea
1 aug 2013 524 vizualizări
Impreună cu Daniela Hantuchova, Hingis a obţinut o victorie clară la dublu în turneul de la Carlsbad

Jucătoarea elveţiană de tenis Martina Hingis, fost lider în clasamentul WTA, a revenit, ieri, cu o victorie în circuitul de dublu, alături de sportiva slovacă Daniela Hantuchova. Hingis şi Hantuchova au învins, în runda inaugurală a turneului de la Carlsbad (SUA), cu scorul de 6-1, 6-1, cuplul Julia Görges/Darija Jurak (Germania/Croaţia), după 51 de minute de joc.
 "M-am simţit confortabil, mai ales în setul al doilea. Am returnat bine, am servit bine, totul a mers perfect. Mă simt bine mental. Am fost puţin încordată, dar în setul a doilea totul a revenit la normal", a declarat Hingis, în varstă de 32 de ani. Martina Hingis s-a retras prima dată din activitate în 2003, la 22 de ani, din cauza accidentărilor repetate. Ea a revenit în circuit în 2006, dar nu a mai ajuns niciodată în prima parte a topului  WTA. Ea s-a retras din nou în 2007, după ce a fost depistată pozitiv cu cocaină la Wimbledon. Hingis a susţinut tot timpul că este nevinovată. Martina a dominat timp de 204 săptămani topul WTA, avand la retragere  cinci titluri de Grand Slam la simplu şi nouă la dublu în palmares şi un total de 43 de trofee WTA cucerite la simplu şi alte 37 la dublu. Elveţianca a precizat că nu are deocamdată în vedere participarea la meciurile de simplu, dorind să se concentreze doar asupra celor de dublu. Hingis a dezvăluit că intenţionează să mai participe alături de Hantuchova la turneele de la Toronto şi Cincinnati, precum şi la US Open, însă nu şi-a făcut niciun plan pe termen lung.
"Dacă va fi un dezastru complet, atunci nu voi dori să mai continui, dar să sperăm că nu va fi aşa. Nu am niciun fel de aşteptări, dar nu mi-aş fi asumat riscul de a reveni în circuit dacă nu aş fi ştiut că pot concura la acest nivel. Vom vedea, însă, cum vor sta lucrurile...", a spus Martina Hingis.
* Perechea Sorana Cîrstea/Yanina Wickmayer (Romania/Belgia) a fost eliminată în primul tur al probei de dublu de la turneul WTA de la Washington, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari. Ele au fost învinse de favoritele numărul 2, Irina Falconi / Eva Hrdinova (SUA / Cehia) cu 3-6, 2-6, după 59 de minute de joc. Sorana Carstea şi Monica Niculescu au rămas în concurs la simplu, urmand a întalni în turul II jucătoare americane: Allison Riske (Sorana), respectiv, Madison Keys (Monica).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.