Sport

AJF Vrancea omologhează stadioanele promovatelor în Superligă

Dan Chiriac
31 iul 2013 746 vizualizări
Euromania Dumbrăveni, Victoria Vînători şi Victoria Gologanu au promovat după încheierea sezonului în liga a cincea

În zilele următoare o comisie din cadrul AJF Vrancea va inspecta stadioanele echipelor care au promovat în Superligă, în vederea participării în sezonul 2013-2014. Totodată vor fi inspectate şi stadioanele unde sunt semnale că nu sunt îndeplinite cerinţele cerute pentru participarea în Superligă. Euromania Dumbrăveni, Victoria Vînători şi Victoria Gologanu au promovat după încheierea sezonului în liga a cincea. De asemenea, comisia va inspecta şi terenurile de la Cîmpineanca, Cîrligele, Coteşti, Tătăranu şi Slobozia Ciorăşti. Condiţiile minime de omologare sunt următoarele: gard de 1,5 metri, vestiare pentru arbitri şi echipa oaspete. Taxa de omologare este de 150 de lei plus transport şi va fi achitată pe loc. Comisia de omologare va fi formată din persoanele desemnate din cadrul AJF Vrancea. Acolo unde sunt probleme se va da omologare provizorie şi se va acorda un termen de două săptămani pentru remedierea situaţiei. În acest caz taxa de omologare se repetă. Nu se acordă de două ori omologarea provizorie. Dacă după al doilea termen baza sportivă nu corespunde, clubul în cauză va disputa partidele de acasă pe un alt stadion omologat de AJF Vrancea. Pe 24 august, într-o locaţie ce va fi stabilită în perioada următoare, va avea loc Adunarea Generală a AJF Vrancea pentru echipele din Superligă. Sezonul 2013/2014 va debuta pe 31 august. Pană atunci, AJF Vrancea va organiza Memorialul “Florin Jelea” în memoria fostului mare fotbalist, stins în urma unui tragic accident rutier. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.