Sport

Campioana ligii de minifotbal merge la Iaşi

Dan Chiriac
29 iul 2013 513 vizualizări
Voinţa DeepServ va lua parte la Cupa Magic

Campioana en-titre Voinţa Deep Serv participă la Iaşi în perioada 30 august - 1 septembrie la Cupa Magic la minifotbal în organizarea Asociaţiei de minifotbal Iaşi şi Federaţiei de minifotbal din Romania. Ediţia din acest an va reuni nume sonore din minifotbalul romanesc. Alături de campioana Diviziei ieşene, Lis Affair Tomeşti, vor participa finalistele Campionatului Naţional din acest sezon, campioana naţională Juventus Sibiu, Oz Er Golden Bacău (vicecampioana), Consiliul Judeţean Buzău (deţinătoarea Cupei Romaniei), Revine Suceava (finalista Cupei Romaniei), Marix Tulcea, Fortuna Buzău, Fenix Piatra-Neamţ, Euroimpact Roman, Inter Vaslui, Dinamo Iaşi, Railex Suceava, Design Construct Brasov. La competiţie va lua parte şi preşedintele Federaţiei de minifotbal din Romania, focşăneanul Răzvan Burleanu, dar şi selecţionerul echipei naţionale Tiberiu Lajos. Competiţia de la Iaşi este o ultimă verificare a jucătorilor selectionaţi înainte de Campionatul European de minifotbal din Grecia.

Supercupa Ligii de minifotbal e sub semnul întrebării

Organizatorii campionatului de minifotbal pentru amatori au programat în 18 august jocul de debut al sezonului 2013-2014, Supercupa Ligii de minifotbal dintre campioana en-titre Voinţa Deep Serv şi Sporting Roberbian, vicecampioana. După cum au precizat organizatorii ligii, managerul echipei Sporting, Cristi Cîrnu, a hotărat să abandoneze pentru moment minifotbalul, iar echipa s-a desfiinţat. Începand cu 1 august, organizatorii campionatului de minifotbal pentru amatori anunţă începerea înscrierilor pentru sezonul 2013-2014. În perioada 1-20 august se fac înscrieri pentru noul sezon urmand ca prima etapă a campionatului să se desfăşoare în 25 august. Campionatul se va desfăşura în sistem divizie, cu jocuri tur-retur, play-off şi play-out. În 20 august, la baza sportivă Energosport va avea loc şedinţa tehnică, depunerea dosarelor de înscriere şi tragerea la sorţi a primei etape. Cei interesati pot obţine informaţii la tel. 0744.890.085. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.