Sport

Atleţii vranceni se întorc cu medalii de la naţionalele de la Bucureşti

Dan Chiriac
28 iul 2013 481 vizualizări
Claudia Prisecaru este campionaă naţională la 2000 de metri obstacole u aceasta a obţinut argintul la 3.000 de metri obstacole u ştafeta de 4X100 de metri de la CSM 2007 Focşani a urcat de două ori pe treapta a treia a podiumului

Claudia Prisecaru a caştigat medalia de aur la naţionale de atletism pentru juniori 2. De asemenea, ştafeta de 4X100 de metri de la CSM 2007 Focşani a obţinut medalia de bronz la campionatele naţionale de atletism. Competiţia a avut loc la finalul săptămanii pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din capitală. Întrecerile au adus rezultate remarcabile pentru atletismul juvenil vrâncean. În prima zi a competiţiei, Claudia Prisecaru, pregătită de Corneliu Panait, la CS Unirea Focşani, şi-a confirmat statutul de favorită şi s-a impus în proba de 2000 metri obstacole, pe care a câştigat-o şi a primit medalia de aur. Claudia Prisecaru este o certitudine în atletismul vrancean, fiind multiplă medaliată la întrecerile naţionale la care a luat parte. De asemenea, Prisecaru a caştigat în acest an crosurile organizate în Focşani, fie de Ziua Tineretului, fie de Ziua Europei. Atleta promite foarte mult în perioada următoare şi poate reprezenta una dintre marile speranţe ale atletismului din Focşani. Claudia Prisecaru a concurat ieri dimineaţă şi în finala probei de 3.000 de metri obstacole. Sportiva focşăneană a alergat foarte bine, obţinand în cele din urmă medalia de argint. Prisecaru a terminat cursa cu timpul de 10 minute, 12 secunde şi 92 de sutimi, fiind precedată de vasluianca Mirela Iftimie. Ştafeta de 4x100 metri a CSM Focşani 2007, alcătuită din Cristian Gheorghe, Alexandru Florin Arbunescu, Răzvan Valentin Dragomir şi George Daniel Dristaru, candidată la o medalie la acest campionat, s-a clasat pe locul al treilea, iar componenţii săi au primit medaliile de bronz. Elevii profesorului Marius Batog au fost depăşiti cu doar 7 sutimi de secundă de formaţia care a terminat pe locul al doilea. Componenţii ştafetei de la CSM Focşani 2007 au concurat ieri cu şanse la medalii la ştafeta de 1^2^3^4. Sportivii pregătiţi de Marius Batog au repetat performanţa din ziua precedentă. Aceştia au urcat pe locul trei al podiumului, obţinand o nouă medalie de bronz. Echipa focşăneană a fost devansată de ştafetele din Baia Mare şi Cluj. Aceasta a terminat cursa cu timpul de 45.15 minute. În prima zi de concurs, Victoraş Dogaru pregătit la LPS Focşani de Marius Batog, s-a clasat pe locul al patrulea la 10.000 metri marş, iar Andreea Simona Pioară, de la CS Unirea şi Valentina Tănase, de la CSM Focşani 2007 s-au clasat pe locul 7 la 5000 metri, respectiv, 100 metri garduri.

Atleţii din Adjud, medalii la suliţă

Alţi trei sportivi din Vrancea, formaţi ca suliţaşi la Adjud, au urcat pe podium la naţionale. Alexandru Novac, format de soţii Ion şi Camelia Ciortan, la CSS Adjud, reprezentand acum clubul CSM 2010 Bacău, a obţinut medalia de argint cu o aruncare de 64.52 metri. Acesta a fost devansat de Andrei David, de la LPS Oradea, cu o aruncare de 65, 52 metri. Două atlete din Adjud, reprezentand acum alte grupări sportive au urcat pe locurile 2 şi 3 la suliţă, în proba feminină. Raluca Vrabie – 41.01 – CA Roman şi Maria Bandac – CS Arena 2011 – 39, 64 au fost formate ca sportive tot la clubul din Adjud. Concursul a fost caştigat de Florina Necşoiu, de la Şoimii Sibiu, cu o aruncare de 44.34 metri. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
fcs, acum 3923 zile, 3 ore, 14 minute, 58 secunde
stafeta 1+2+3+4 a obtinut medalia de argint nu de bronz ! rectificati !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.