Sport

Şahiştii vranceni aşteaptă premierile pentru medaliile naţionale

Dan Chiriac
24 iul 2013 406 vizualizări
Cel mai probabil, în viitoarea şedinţă a Consiliului Local vor fi decise premiile oferite campionilor de la sportul minţii

Campionatul Naţional de şah pe echipe de copii şi juniori, desfăşurat la Iaşi, a adus cel mai bun rezultat la această disciplină obţinut vreodată de şahiştii CSM Focşani 2007. Şahiştii s-au întors acasă şi aşteaptă să primească premiile din partea municipalităţii. Cel mai probabil, în şedinţa de Consiliul Local din luna august, practicanţii sportului minţii vor primi sumele cuvenite pentru performanţa realizată. Performerii de la Iaşi au fost: la fete 18 ani - Elena Adelaida Toma, Bianca Gabriela Banciu şi Andreea Simona Toma, care au câştigat două titluri de campioane naţionale – la şah clasic şi la şah blitz. Cele trei sportive au obţinut şi argintul la şah rapid. La fete 12 ani, Teodora Avădăni, Alexandra Ioana Banciu şi Ana Maria Banciu au terminat, la şah clasic, pe locul al doilea, iar la şah blitz s-au clasat pe locul al treilea. La băieţi, 14 ani, Catălin Lucian Pătraşcu, Cosmin Vasiliu şi Dragoş Cosmin Ion au încheiat concursul pe locul al doilea la şah rapid şi pe locul al treilea la şah clasic. Şahiştii de la CSM Focşani 2007 sunt pregătiţi de Mihai Strîmbu. Delegaţia de la Iaşi a fost condusă de preşedintele secţiei de şah, Aurelian Grigore. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.