Sport

Meci cu repetiţie în turul doi al Cupei Romaniei

Dan Chiriac
23 iul 2013 387 vizualizări
Naţional Goleşti - CSM Rîmnicu Sărat, în turul doi al Cupei Romaniei u partida se va juca miercuri, 31 iulie, de la orele 17.30.Va fi reeditarea partidei din urmă cu trei ani, cand vrancenii s-au impus cu 2-1

Federaţia Romană de Fotbal a stabilit marţi partidele din cadrul turului doi al fazei naţionale a Cupei Romaniei. Singura echipă vranceană rămasă în cursă, Naţional Goleşti, va juca cu CSM Rîmnicu Sărat. Va fi o reeditare a partidei din urmă cu trei ani, cand goleştenii s-au impus pe teren propriu cu 2-1. Golurile marcate de Bodoc au decis atunci partida în favoarea vrancenilor. Nimeni nu s-a aşteptat la un asemenea rezultat, în condiţiile în care ramnicenii erau pe val în perioada respectivă. De altfel, la finalul sezonului respectiv, buzoienii urmau să promoveze în liga a doua. Acum, vrancenii vor întalni o echipă puternică, dar care are probleme în ultima perioadă. Partida se va disputa pe 31 iulie, de la orele 17.30, pe stadionul “Florin Jelea” din Goleşti. Gazdele vor încerca să confirme rezultatele obţinute în ultimii trei ani, cand au dominat fotbalul judeţean. Naţional Goleşti a caştigat ultimele trei ediţii de campionat şi cupă în judeţ şi a reuşit în competiţia surprizelor să elimine formaţii de liga a treia. Dacă la finalul jocurilor din turul doi al Cupei Romaniei  scorul va fi egal, se vor desfăşura două reprize de prelungire a cate 15 minute. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare din punctul de pedepasă. Echipele programate în Cupa Romaniei nu pot renunţa la jocuri, în caz contrar urmand a fi eliminate din campionatul în care evoluează. Cheltuielile de organizare vor fi suportate de echipa gazdă, urmand ca la final, acestea să fie împărţite în mod egal între cele două combatante. Brigada de arbitri va fi decisă de Comisia Centrală a Arbitrilor. Turul trei din cadrul Cupei Romaniei se va desfăşura pe 14 august, tot de la orele 17.30. Naţional Goleşti a ajuns în turul doi al Cupei Romanei după ce a caştigat faza judeţeană. Apoi, în primul tur al fazei naţionale, goleştenii au trecut după executarea loviturilor de departajare de Young Stars Panciu. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1, după două goluri marcate din penalty. Apoi, goleştenii au caştigat cu 5-4, penalty-ul decisiv fiind ratat de pănceanul Voinea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.